Програмата Learn ArcGIS цели да подпомогне дистанционното обучениеГИС, образование, дистанционно

...
Програмата Learn ArcGIS цели да подпомогне дистанционното обучениеГИС, образование, дистанционно
Коментари Харесай

Безплатен ГИС софтуер за студентите в България

Програмата Learn ArcGIS цели да подкрепи отдалеченото образование

Географска информационна система, обучение, отдалечено образование, ESRI, ArcGIS
(снимка: ESRI)

Нова просветителна стратегия дава на студентите в България безвъзмезден онлайн достъп до Географска информационна система (географски осведомителни системи ) програмен продукт, с цел да подкрепи отдалечено образование в изискванията на пандемия от ковид.

Learn ArcGIS на компанията ESRI предизвиква плановото образование посредством решение на проблеми от действителния свят от разнообразни сфери като районно обмисляне, ръководство при бедствия, запазване на околната среда и доста други.

Програмата включва и уроци по обезпечаване на публичното здраве, в които се преглеждат приложни проблеми, като да вземем за пример подкрепяне оправянето с пандемията от COVID-19 чрез използване на ArcGIS технологии по образеца на университета „ Джон Хопкингс ”, Световната здравна организация и доста други.

Като част от програмата Learn ArcGIS, студентите получават достъп до десетки Географска информационна система софтуерни артикули, измежду които облачния програмен продукт ArcGIS Online, ArcGIS Pro – настолен артикул за събиране, визуализиране и разбор на пространствени данни, над 20 леки професионални приложения като Survey123, Insights for ArcGIS, StoryMaps и други
още по тематиката
Програмата предлага и база от уроци и извършения по тип програмен продукт или тематика. От всяко място, когато и да е и от всяко устройство студентите могат да употребяват и редица онлайн книги, издание на ESRI.

Всички тези запаси са налични на уеб страницата Learn.ArcGIS.com  от всяка точка на света за студенти над 18 години и техните преподаватели. Уроците в платформата обгръщат тематики подобаващи, както за начинаещи, по този начин и за напреднали.

Българските студенти могат да се включат в програмата до 30 юни, като се записват на уеб страницата на програмата, от който ще имат достъп до продуктите и услугите в него до 31 август 2020 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР