Програмата има финансови стимули, включително освобождаване от данъци и такса

...
Програмата има финансови стимули, включително освобождаване от данъци и такса
Коментари Харесай

Крайният срок за етническите сърби да се регистрират за косовски регистрационни табели беше отложен с 2 седмици

Програмата има финансови тласъци, в това число освобождение от налози и такса за регистрация. След приключване на крайния период старите регистрационни табели ще се смятат за противозаконни и нарушителите първо ще бъдат санкционирани и по-късно транспортните им средства ще бъдат изтеглени, в случай че след това не съблюдават новите правила.

През последните дни Асошиейтед прес публицисти са видели десетки етнически сърби в Северно Косово да се редят на опашка, с цел да записват транспортните си средства. Властите споделят, че до момента са били регистрирани към 3000 транспортни средства от почти 4000.

Въпросът с регистрацията на транспортните средства провокира напрежение в предишното. Регистрацията на транспортните средства беше една от аргументите етнически сръбски общински, правосъдни и полицейски чиновници в четири северни общини да подадат оставка предходната година в символ на митинг против решението на държавното управление на Косово да забрани издадените от Сърбия регистрационни номера на транспортни средства.

Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР