Програмата Android Enterprise Recommended включва 14 Nokia смартфона – повече

...
Програмата Android Enterprise Recommended включва 14 Nokia смартфона – повече
Коментари Харесай

Смартфоните Nokia с най-широката гама от бизнес устройства одобрени от Google в програмата Android Enterprise Recommended

Програмата Android Enterprise Recommended включва 14 Nokia смарт телефона – повече от всеки различен бранд
HMD Global, домът на телефоните Nokia, разгласи че към този момент предлага най-обширното и разнообразно портфолио от „ най-хубави за бизнеса “ смарт телефони с Android, с прибавянето на три нови устройства. Nokia 9 PureView, Nokia 4.2 и Nokia 3.2 (3/32GB) през днешния ден се причисляват към останалите 11 смарт телефона Nokia, които са валидирани като част от програмата Android Enterprise Recommended и  предлагат ужасно преживяване на клиентите с устройства, които се развиват, с цел да посрещнат всяка потребност на бизнеса.
Програмата Android Enterprise Recommended дава убеденост на клиентите, че смарт телефоните включени в програмата са утвърдени от Гугъл и дават отговор на най-високите, справедливи бизнес критерии
Това включва повишени механически характерност като хардуер, програмен продукт, съгласуемост с корпоративни IT системи, актуализации на сигурността и цялостни решения. Програмата задава стандартите за потребителско преживяване при осъществяването на разнообразни бизнес задания, като разрешава на чиновниците и фирмите да вземат лесни и бързи решения при избора на смарт телефони.

Според неотдавна извършено от HMD Global пазарно изследване, 98% от интервюираните компании в EU5 (Великобритания, Германия, Италия, Испания и Франция) декларират, че наличието на смарт телефона в програмата Android Enterprise Recommended въздейства на избора им на устройство, а повече от 50% дават отговор, че избират единствено смарт телефони от гамата Android Enterprise Recommended.
След представянето на три нови смарт телефона на конгреса MWC 2019 в Барселона, HMD Global афишира, че и трите са към този момент част от програмата Android Enterprise Recommended. Това са:
 Nokia 9 PureView – първият в света смарт телефон с 5 камери
Nokia 4.2 – съвременен дизайн със специфичен Гугъл Assistant button1 и изкуствен интелект при заснеманеNokia 3.2 – с най-големия екран в своя клас и батерия, която устоя два дни2, също с Гугъл Assistant button1 Андрей Сонкин, основен шеф бизнес решения, HMD Global:
“Развитието на портфолиото ни от смарт телефони в гамата Android Enterprise Recommended е подбудено от потребностите на бизнеса за сигурни, издръжливи устройства, които ангажират вниманието и вълнуват необятен набор от консуматори. Смартфоните от нашия бизнес клас са предпочетеното мобилно решение в над 50 организации по целия свят. Изградихме своята известност, като доставяме смарт телефони за водещи европейски компании, които търсят устройства, които еволюират и стават по-добри с времето, с цел да отговорят на възходящите потребности. “
Сигурност, чудесно преживяване и еволюция, проектирани за бизнеса
Използвайки силата на Android One, смарт телефоните Nokia обезпечават безпроблемно преживяване, без в допълнение конфигурирани приложения. Комбинирани с първокачествен дизайн и качествена направа, на която можете да се доверите и която очаквате от телефон Nokia. Това портфолио предлага превъзходни инженерни решения за бюджета на всеки бизнес.
Компаниите, които към този момент са предпочели смарт телефони Nokia от програмата Android Enterprise Recommended, споделят, че:Are: “Гарантираните актуализации на Android OS за две години напред, бе главната причина да преминем към смарт телефони Nokia. “SAP: “Сигурността е основният фактор за избора на смарт телефони Nokia. ”Mukava: “Нашите клиенти ръководят конфиденциална информация. Гаранцията за актуализациите в сигурността на смарт телефоните Nokia е значим фактор за нас. “Yorkshire Building Society: “Отличния баланс цена-качество в Nokia 7 Plus и бързите актуализации на сигурността на смарт телефоните Nokia за идващите три години, са повода за нашия избор. ”Ineco: “Устройствата Nokia оферират висококачествени решения, които покриват всички наши упования и тяхната първокласна поддръжка по време на целия план придават същинска добавена стойност. ” Първокласно преживяване, което се усъвършенства с времето
Смартфоните Nokia трансформират смисъла на собствеността, както за крайните консуматори, по този начин и за бизнеса. Вече не се гледат само спецификациите на устройствата, а по какъв начин потребителското преживяване се развива през целия интервал посредством актуализации и усъвършенствания. За смарт телефоните Nokia в стратегиите Android Enterprise Recommended и Android One това значи преживяване, което става все по-добро и несъмнено посредством последните актуализации и нововъведения от Гугъл.

От опцията елементарно да превключвате и изключвате работните приложения, според от потребностите на чиновниците, до прибавянето на нови благоприятни условия за отбрана, с цел да отбраните значимото, смарт телефоните Nokia имат потвърдена сигурност с постоянни актуализации. Този изменящ се и адаптивен потребителски опит прави работата по-лесна, по-продуктивна и по-рентабилна.

С въвеждането на функционалности като адаптивна батерия и адаптивна бляскавост, с цел да отговорят на самостоятелните потребности на потребителите и с двудневен живот на батерията2 в разнообразни ценови сегменти, смарт телефонът Nokia е планиран да направи щастливи и IT експертите, и крайните консуматори. Наред с бизнес функционалностите, всяко устройство в портфолиото предлага персонализирано преживяване за обособените консуматори, което го прави работещ телефон, който почитателите ще обичат.
Смартфоните Nokia в програмата Android Enterprise Recommended:

Nokia 3.1 (32GB)Nokia 3.1 PlusNokia 3.2 (32GB)Nokia 4.2Nokia 5.1Nokia 5.1 PlusNokia 6.1Nokia 6.1 PlusNokia 7 PlusNokia 7.1Nokia 8 *Not part of the Android One familyNokia 8 SiroccoNokia 8.1Nokia 9 PureView
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР