Проговориха и роднините на зверски убития Пейо Пеев. Осем дни

...
Проговориха и роднините на зверски убития Пейо Пеев. Осем дни
Коментари Харесай

След убийството, роднините на Пейо намериха сили и проговориха: Габриела лъжеше, че детето е болно

Проговориха и роднините на свиреп убития Пейо Пеев.
Осем дни след ликвидиране родственици описват за борбата му да прекара време с 6-годишния си наследник. Описват го като безрезервен и грижлив татко, който не съумява да сбъдне най-голямата си фантазия – да има семейство.
За всички тях новината за неговата жестока гибел идва като гръм от ясно небе. Но са били наясно, че взаимоотношенията на починалия мъж със брачната половинка му Габриела Славова са обтегнати.
„ Не мога да допускам. В течение съм с всичките му проблеми с по този начин наречената му брачна половинка и съм в дъното на душата си възмутена по какъв начин може две майки, две дами толкоз грубо да убият човек. Не мога да допускам, не мога да дремя откогато съм научила новината ”, сподели близка на фамилията на Пеев, предава NOVA.
В последните шест години Пейо Пеев води борба за сина си, да прекара колкото се може повече време с него. Това споделя братовчед му. Последно се видели към Коледа и не му давало мир, че не е с детето си.
„ Изживяваше го доста. Това, че не може да види детето си доста му тежеше ”, описа братовчед на Пеев.
Близки на фамилията виждат, че Габриела Славова, брачна половинка на убития, се отдалечила сега, в който забременяла.
„ Тя се скрива, изолира се от Пейо и оттова нататък към този момент му дават достъп до детето при доста лимитирани условия ”, добави доктор Весела Банова, психоаналитик, близка на фамилията.
„ Той беше доста внимателен, не се е оплаквал. Притесняваше се от момента, в който ще заяви, че ще помогне на Велико да потвърди бащинството си. Той беше мощно обезпокоен от момента, когато това стане ясно ”, сподели още тя.
Близките описват, че срещите на Пейо със синът му били сложни.
„ Тя не му го е давала. Имало е случай, когато отива там и му споделя – детето е болно, не можеш да го видиш и той се връща ”, прецизира братовчедът на Пеев.
Никой от близкия фамилен кръг Пейо не е виждал тъщата му, Красимира Трифонова, която е арестувана за убийството му.
Според Весела Банова мисълта и наличието на татко не участва в главите на тези дами по никакъв метод. „ И те не вършат никаква връзка сред добруването на детето и неговото развиване и наличието на татко и смисъла на бащина фигура в живота му. Никаква връзка ”, споделя тя.
Други близки настояват, че връзката сред Пейо и Габриела била единствено на хартия.
След убийството родителите на починалия татко се грижат за двете деца на Габриела. И ще се борят внуците им да останат в техния дом.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР