Проговори чистачката, която вчера се опита да спре офейкалите от

...
Проговори чистачката, която вчера се опита да спре офейкалите от
Коментари Харесай

Първи думи на чистачката, която подгони смело офейкалите пандизчии от Софийския затвор!

Проговори чистачката, която през вчерашния ден се опита да спре офейкалите от Софийския затвор пандизчии Владимир Пелов и Радослав Колев.

Хигиенистката в пандиза се споделя Христина Александрова. Тя вижда бандитите пред пандиза. Твърди, че бегълците са стреляли по постовия и тя се е опитвала да предотврати това.
Мъжете са били въоръжени до зъби, с нож и револвер, ориентиран против надзирателите. Изчезват за 15 секунди като на филм, през парадния вход. Действието се развива пред очите на съкилийниците им. Успяват да обезвреждат трима надзиратели.

„ Стреляха по постовия и аз се развиках за какво стрелят по индивида. Исках други хора да реагират, да видят. В страха си съвсем нищо не видях. Казаха ми да се махам. От нерешителност нищо не видях”, описа пред Нова тв. Александрова.
„ Отвориха си вратата. Заплашиха с револвер този, който е на втори пост. Той го отваря с бутон, тъй като умира от боязън. Те са страхливи! И го видях Пелов по какъв начин тичаше, към този момент на бариерата, и му правеше на Ради с ръка знак по-бързо да минава. И просто им виждах гърбовете.

И излетя дежурният офицер с още 7-8 индивида, само че то всичко беше завършено. Пред 11 индивида става това нещо”, показа от своя страна пандизчия, очевидец на бягството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР