Прогнозите са рисковани, но аз смятам, че преговорите няма да

...
Прогнозите са рисковани, но аз смятам, че преговорите няма да
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Доказа се, че Гешев и Цацаров са прикривали престъпленията на руските тайни служби

" Прогнозите са рисковани, само че аз считам, че договарянията няма да съумеят, тъй като двете страни са на радикално противоположни позиции. Путин желае да унищожи демократичното определеното държавно управление и желае да ги затрие от политическата карта, а украинците се борят за своята независимост ", това съобщи някогашният министър на защитата Бойко Ноев пред NOVA за обстановката в Украйна и идните договаряния сред двете страни.

" Наложително е да стартира процесът на " депутинизация " на България. Крайно време е. Всичко това, което сме отлагали във времето и сме страдали, би трябвало да го стартираме ускорено. Гинат освен украинци, а руснаци и доста други националности. Това е експанзия срещу хората. Това нещо ще бъде наказано като военно закононарушение, уповавам се ", добави той.

" Мафията е основата на " путинизма " в България. Най-напред българския парламент би трябвало да направи специфична комисия за расзследване на активността на съветските специфични служби у нас. Продължаваме да си затваряме очите пред дейностите на съветските секрети служби - гърмежи на хранилища, покушения против хора ", сподели още Ноев.

" Доказа се нещо друго доста значимо. Че българската прокуратура под управлението на Цацаров и Гешев е прикривала следствието на тези закононарушения. Вече пет или шест години Гешев и Цацаров евентуално поставят пръчка в колелото на следствието. По информация на английски и чешки източници, Гешев и Цацаров са забранили на българските проверяващи органи да си сътрудничат с британците ", сподели още някогашният боен министър.

По мнението му има доста общо сред случаите " Скрипал " с отравянето на оръжейния необут Емилиян Гебрев и " Български Новичок ".

" Има обилие от доказателства, че Гешев е проводникът на " путинизма в България ", безапелационен беше Ноев и съобщи, че е подготвен да показа доказателства пред една бъдеща комисия, която да проверява активността на съветските секрети служби у нас.

Той съобщи, че в ДАНС към момента работят хора, които са разследвали случаите с отравянето на Гебрев и гърмежите в оръжейни хранилища у нас.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР