прогнозира социалният психолог проф. Людмил Георгиев, ако ГЕРБ спечелят парламентарните

...
прогнозира социалният психолог проф. Людмил Георгиев, ако ГЕРБ спечелят парламентарните
Коментари Харесай

Гражданска война, ако ГЕРБ спечелят изборите, прогнозира психолог

предвижда общественият психолог проф. Людмил Георгиев, в случай че ГЕРБ завоюват парламентарните избори.
“Искрено се надявам митингът да има сили да смъкна държавното управление, тъй като това е задачата в последна сметка. Като резултат обаче се случиха някои доста значими неща - хората се отърсиха от страха и схванаха, че могат да поемат ориста си в личните си ръце ”, уточни проф. Георгиев пред БНР и още веднъж разяснява обстоятелството, че министър председателят Борисов не се е появявал с месеци на работното си място, а вместо това “се крие ”.
 Костадинов: Няма да има революция, тъй като мутрите са страхливи Костадинов: Няма да има революция, тъй като мутрите са страхливи
Довечера ще има контрапротест в отбрана на мафията, извинете, на държавното управление желаех да кажа. Вече слушам опасения,...
Социалният психолог не пропусна да означи и вниманието на западните медии , които през миналите няколко седмици започнаха да разгласяват остри сериозни публикации за протичащото се у нас.
По думите му ГЕРБ може да завоюва и идващите избори, само че с фалшификации и заключи, че те са печелили до момента изборите единствено с фалшификации , а не тъй като са добре смазана машина за печелене на избори. Ако това се случи обаче, не се изключва кипеж на революция.
“Струва ми се, че има един колорит, който се пропуща и от анализатори, и от коментатори. Да, митингът е честен. Но коства ми се, че няма неприятно да се каже, че митингът е обществен.
Не е срамотия човек да съобщи, че се бори за по-добър живот, че се бори против идиотиите на “Топлофикация ”, да речем, ниските приходи. Всичко това са задоволително съществени причини това ръководство да си върви ”, разяснява още той.
 Бабикян регистрира какво е постигнал митингът дотук и насочи обръщение (ВИДЕО) Бабикян регистрира какво е постигнал митингът дотук и насочи обръщение (ВИДЕО)
" Протестът срина рейтинга на ръководещата партия и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя, който не смее да...
" Важен е новият Избирателен кодекс, тъй че да се направи невероятно ГЕРБ да фалшифицира изборите. Миналата година имаше 600 000 невалидни бюлетини. Нали разбирате, че това не е допустимо? ", безапелационен беше проф. Георгиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР