Прогнозата за седмицата от 19 до 25 февруари акцентира изключително

...
Прогнозата за седмицата от 19 до 25 февруари акцентира изключително
Коментари Харесай

През седмицата използвайте лечебното влияние на водата

Прогнозата за седмицата от 19 до 25 февруари подчертава извънредно върху знака на Рибите – четири планети се движат в него, сред които Слънце, Меркурий, Венера и Нептун .

Времето е уместно за повече престояване измежду природата и изключително към вода . Това може да са занимания с плуване или други водни спортове и процедури, само че сигурно през този интервал благотворното и лечебно въздействие на водата ще се усеща както във физически, по този начин и в прочувствен проект.
 вода Thinkstock/Getty Images
Времето е уместно за занимания с медитации, визуализации и всевъзможни практики с по-духовен темперамент, които ви притеглят. Сега те ще са по-ефективни от нормално. За създателите интервалът е добър – носи ентусиазъм.

Изкуството по принцип има благоприятен темперамент, тъй че колкото повече участва в живота ви, под каквато и да е форма – визити на изложения, театри, занимания като занимание или пък професионално, толкоз по-добре. Периодът с толкоз планети в Риби е изключително подобаващ за това. Също по този начин за изложение на усеща и споделеност, за романтика в партньорските ви връзки.

Съвпадът на Венера с Нептун на 21, сряда, подчертава тъкмо върху тази тематика.

Всякакви занимания с щедрост и правене на положително също са настоящи в този момент. В началото на седмицата, още във вторник, е допустимо да изпитвате повече раздразнителност и да сте напрегнати – Луната в Овен се съединява с Уран и прави площ към Плутон. Добре в този случай ще ви се отразят занимания със спорт, йога или в случай че имате опция – качете се в планината.

В края на седмицата Венера и Марс вършат дисонантен аспект – вероятни са конфликтни обстановки и недоразумение в партньорските ви взаимоотношения. Затова бъдете деликатни в тази сфера и се стремете да не проявявате неучтивост.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР