Прогнозата, че дамският волейболен отбор на Марица ще стигне до

...
Прогнозата, че дамският волейболен отбор на Марица ще стигне до
Коментари Харесай

Волейболистките на Марица на две победи от титлата

Прогнозата, че дамският волейболен тим на Марица ще стигне до следващия си трофей стартира да става действителност. Пловдивчанки спечелiха първия заключителен плейоф против Левски с 3-0 (25-18, 25-15, 25-14) и са на две победи от купата на България.
 Георги Братоев: Като един същински левскар, обичам да удрям ЦСКА
Георги Братоев: Като един същински левскар, обичам да удрям ЦСКА

Рапределителят на Нефтохимик се изивни на Христо Цветанов след края на мача

Втората среща е тази вечер от 18:30 часа, още веднъж в красивата зала " Колодрума ". Третият и евентуално финален мач ще бъде в София.

Волейболистките на Марица излязоха преди началото на дуела с фланелки отдадени на Пловдив, който през тази година е Европейска столица на културата.

Първият гейм стартира точка за точка. След средата му маричанки отвориха сериозна разлика и след ас на Нася Димитрова завоюваха първата част с 25-18. Във втората част девойките на Иван Петков дръпнаха още в самото начало на и след сполучлива офанзива на Дженифър Крос я затвориха с 25-15. Третият гейм беше копие на втория и още веднъж Дженифър Крос, този път след обсада осъществя последната точка за 25-14.

Най-полезна беше Дженифър Крос с 18 точки. Нася Димитрова добави 16 точки. За Левски Кристиана Петрова се отличи с 10 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР