profit.bgВероятността човек да спечели 1 млн. долара от лотарията е

...
profit.bgВероятността човек да спечели 1 млн. долара от лотарията е
Коментари Харесай

Мъж спечели лотарията два пъти за 5 години, а жена му още веднъж

profit.bg

Вероятността човек да завоюва 1 млн. $ от лотарията е извънредно дребна. Каква обаче е вероятността да спечелиш не един, а два пъти, а по-късно да завоюва и брачната половинка ти?

Попитайте Кевин Филипс и неговата брачна половинка Джанет Пфлаумър-Филипс от Лейквил, Масачузетс. Филипс печели два пъти по 1 млн. $ в последните пет години, а Пфлаумър-Филипс завоюва настрана 1 млн. $ предходната седмица, оповестиха от
лотарията на щата Масачузетс.

Филипс, който сега е на 61 година, печели през 2014 и 2016 година, откакто си купува билети на цена от 10 и 5 $, респективно, до момента в който 59-годишната Пфлаумър-Филипс удря
джакпота с билет от 30 $, закупен на автосервиз, който ще получи 10 000 $ бонус за това, че е продал печелившия билет.

Пфлаумър-Филипс споделя пред The Boston Globe, че тя и брачният партньор й купуват постоянно лотарийни билети през последните 20 години. Двойката не разкрива какъв брой постоянно купуват билети, само че в случай че всяка седмица харчи по 15 $ (средната цена на трите им печеливши билети), изхарчената сума възлиза на 15 600 $ за две десетилетия.

Предвид обстоятелството, че до момента са спечелили три пъти по 1 млн. $, навикът им се е отплатил доста добре.



След като Филипс печели втория си
джакпот, от лотарията афишират, че той е избрал еднократно заплащане в размер на 650 000 $ (преди данъци) и че възнамерява да употребява част от парите за посещаване на Дисниленд.

Пфлаумър-Филипс споделя, че ще подари част от парите на организации за избавяне на животни, както и че “добре е да знаеш, че можеш да окажеш помощ на близки и познати, както и да знаеш, че той може да се пенсионира, ” споделя Пфлаумър-Филипс, визирайки брачна половинка си.

Разбира се, налозите ще понижат облагата на Пфлаумър-Филипс, защото федералният налог за облаги над 5 000 $ са 24%. Тя също по този начин ще заплати щатски налог в размер на 5%, като в последна сметка за нея ще останат близо 710 000 $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР