profit.bgОще едно живописно италианско градче продава жилища за едно евро,

...
profit.bgОще едно живописно италианско градче продава жилища за едно евро,
Коментари Харесай

Поредно италианско градче продава къщи за 1 евро

profit.bg

Още едно картинно италианско градче продава жилища за едно евро, с цел да притегли купувачи, искащи да се гмурнат надълбоко в дебрите на реновацията.

Бизача, който се намира в южната част на Кампания, на малко под 130 км от Неапол, пуска на пазара 90 жилища за 1 евро, които несъмнено се нуждаят от ремонт, в опит да притегли нови поданици, оповестява CNN.

Градът е мощно обиден от емиграцията, както и от поредност от трусове, последното от които е записано през 1980 г. 



" Тук сме изправени пред доста характерна обстановка ", споделя заместник-кметът на града Франческо Тарталия.

 

„ Изоставената област се разгръща в най-старата част на селото. Изоставените къщи са струпани една до друга. Някои даже имат общ вход.

Затова приветстваме фамилии, групи другари, родственици, хора, които се познават, или вложители, да обединят напъните си. Насърчаваме ги да купят повече от една къща, с цел да има фактически влияние и да вдъхнат нов живот на града ", показва още Тарталия.

Новите притежатели ще би трябвало сами да реновират домовете, само че не е нужно да показват капиталово равнище или времева рамка, което е постоянно срещано условие при сходни покупко-продажби в други градове, съгласно CNN.

Купувачите също по този начин ще могат да купят парцела непосредствено от града, защото всички изоставени къщи са благосъстоятелност на локалните управляващи.

" Това съставлява гаранция, че процесът на прекачване ще бъде бърз и равен, няма да е належащо да преследваме потомци на остарели притежатели, нито да имаме проблеми с трети страни ", споделя Тарталия пред CNN.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължи
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР