profit.bgНай-дългият круиз в света отплава от Лондон на 1 септември,

...
profit.bgНай-дългият круиз в света отплава от Лондон на 1 септември,
Коментари Харесай

Най-дългият круиз в света стартира своето 245-дневно пътуване

profit.bg

Най-дългият круиз в света отплава от Лондон на 1 септември, предприемайки епично 245-дневно пътешестване, обхващащо шест континента, 51 страни, 111 пристанища и 55 700 морски благи.

Осеммесечният круиз се реализира от лайнера Viking Sun с 930 посетители, купили си билети за пътешествието, наречено Ultimate World Cruise, като сумите стартират от близо 74 хиляди евро на човек.

Когато корабът се върне в Лондон през май 2020 година, той ще кандидатства за връх на Гинес за „ най-дълъг непрестанен пътнически круиз “, показва Daily Mail.



Viking дава обещание, че корабът ще заобиколи напълно земното кълбо, отвеждайки пасажерите в някои от най-легендарните градове в света, показвайки им емблематични забележителности и далечни дестинации.

Пътуването започва с някои от крайбрежните дестинации във Англия и Ирландия, в това число Довър, Дъблин, Ливърпул, Хоулихед, Белфаст и Единбург.

След това гостите ще прегледат Скандинавия, Карибите и дестинации в цяла Южна Америка, преди да се насочат към отдалечените тропически острови в Южния Тихи океан.

След това Viking Sun ще продължи своя път по крайбрежието на Австралия и през Азия, преди да се върне към Средиземноморието и Европа.

Някои от най-зашеметяващите места, които пасажерите ще видят,  включват Големия бариерен риф, буйната дъждовна гора на Амазонка, известните пирамиди в Египет, величествените норвежки фиорди, архитектурното знамение Мачу Пикчу и античния Ангкор Ват.

На самия транспортен съд гостите ще имат достъп до два басейна, фитнес център, две кина, спектакъл и СПА LivNordic, както и осем разновидността за хранене. Всеки ден те ще хапват друго меню с „ храна, въодушевена от дестинацията, в основата на която стоят 680 000 ястия “.

На борда има историци и лектори, които ще „ хвърлят светлина върху историята, изкуството, архитектурата, музиката, геополитиката и природата на всяка дестинация “, както и музикални осъществявания онлайн, обхващащи разнообразни жанрове, времеви интервали или културни акценти от района.

Ако 245 дни е прекомерно дълъг интервал за някои пасажери, те имат избор да плават на един от двата по-къси сегмента.

Един от тях е пътуването до 127 международни съкровища от Лондон до Лос Анджелис, като цената на каютите стартират от 45 хиляди евро на човек.

Или гостите могат да изберат да се причислят към 119-дневния круиз World Wonders, който отпътува от Лос Анджелис на 4 януари 2020 година, като цените стартират от 36 хиляди евро на човек.

В цената на пътуването е включена екскурзия до всяко пристанище, безграничен Wi-Fi на борда, всички такси за обслужване и самолетен билет в бизнес клас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР