profit.bgКато пионер в революцията на персоналните компютри, съоснователят на Microsoft

...
profit.bgКато пионер в революцията на персоналните компютри, съоснователят на Microsoft
Коментари Харесай

Какво каза Бил Гейтс за интернет преди 25 години?

profit.bg

Като пионер в революцията на персоналните компютри, съоснователят на Microsoft Бил Гейтс прекарва десетилетия по задачата си да сложи “персонален компютър на всяко бюро и във всеки дом. ”

По тази причина не е по никакъв начин изненадващо, че доникъде на 90-те години Гейтс е измежду първите шефове на софтуерни компании, които осъзнават големия капацитет, който има интернет за постигането на неговата цел и разрастването на компанията му, написа CNBC.

На 26 май 1995 година Гейтс написа до останалите ръководители в Microsoft и до чиновници, с цел да изтъкне изгодите от разширението на интернет наличието на компанията. Гейтс, който по това време е към момента основен изпълнителен шеф на Microsoft, озаглавява документа просто: “Приливната вълна интернет. ”

“Интернет е приливна вълна. Той трансформира разпоредбите. Това е една невероятна опция, както и необикновено предизвикателство, ” написа Гейтс.

Целта на документа е да изтъкне, че интернет бързо се трансформира в повсеместна мощ, която към този момент трансформира метода, по който хората и фирмите поддържат връзка всекидневно между тях.

“Преминал съм през няколко стадия на покачване на оценката ми за значимостта на интернет, ” написа Гейтс. “Сега давам на интернет най-високото равнище на значимост. ”

“Искам да е ясно, че нашият фокус върху интернет е от значително значение за всяка част от нашия бизнес ”, показва още Гейтс.

През същата година Гейтс взе участие във вечерното токшоу на Дейвид Летърман, където също приказва за капацитета на интернет, само че водещият не наподобява изключително впечатлен.

Също през 1995 година Гейтс дава изявление за английското издание на списание GQ, в което предвижда, че в границите на десетилетие хората постоянно ще гледат филми, телевизионни излъчвания и друго наличие онлайн.

Десет години по-късно, през 2005 година, е основан YouTube, а две години по-късно се появява и Netflix.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР