profit.bgАктьорите Аштън Къчър и Мила Кунис планират да не завещаят

...
profit.bgАктьорите Аштън Къчър и Мила Кунис планират да не завещаят
Коментари Харесай

Защо Аштън Къчър няма да завещае нищо на децата си?

profit.bg

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис възнамеряват да не завещаят нищо на децата си - или най-малко нищо, което не са си заслужили.

Къчър, който взе участие дружно с Кунис в известния ефирен сериал “Шеметни години, ” неотдавна съобщи, че със брачната половинка му ще дарят извоюваното от Холивуд и от вложения за щедрост, включително за дела срещу трафика на хора за полова употреба, които Къчър поддържа.

Той твърди, че ще изслушва бизнес концепциите на своите деца, само че няма да се отнася към тях по-различно, в сравнение с към всяко друго бизнес предложение, което чува. И също по този начин няма да им открива попечителски тръстове.

“Моите деца водят много фаворизиран живот и даже не го осъзнават, ” съобщи Къчър в подкаст предаването на Дакс Шепърд. “И в никакъв случай няма да го схванат, тъй като това е единственият метод на живот, който познават. ”

Отрязването на децата от фамилното благосъстояние сигурно е нетрадиционен метод. По някои прогнози милениалите в Съединени американски щати се чака да наследят задачите 68 трлн. $ от своите родители, които са представители на поколението, родено след войната.

Ако обаче човек има задоволително активи, с цел да се пенсионира безпроблемно, това поражда въпроса: Колко комфорт бихте желали да осигурите на децата си и дали наследените пари ще са им от изгода в живота?

Според обява на New York Times междинната сума, която се наследява в Съединени американски щати, е скромна — 50 000 $ или по-малко при половината хора, които ще получат някакви средства от родителите си.

Други 30% ще наследят сред 50 000 и 249 000, съгласно данни на Федералния запас. Това към този момент са пари, които биха могли да обезпечат пенсията на човек, в случай че се влагат рационално.

Човек би могъл да следва съвета на Къчър и да не завещае нищо на децата си, или пък би могъл да ги научи на спестовни привички. С малко шанс тези привички биха могли да прераснат в дълготрайна финансова осигуреност, написа MarketWatch

Освен че взе участие в сериали, като “Двама мъже и половина ”, и филми, като “Просто секс ”и “Джобс ”, Къчър има съществени вложения в няколко софтуерни стартъпа със своята компания A-Grade Investments.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР