Профилирани панели ще обединяват компетенциите на специалисти в сферата на:

...
Профилирани панели ще обединяват компетенциите на специалисти в сферата на:
Коментари Харесай

Експерти от най-високо равнище ще дискутират на една сцена финанси, имоти, бизнес и иновации

Профилирани панели ще сплотяват компетенциите на експерти в областта на: „ Капиталови пазари “, „ Лични финанси “, „ TechНологии на триумфа “, „ Имоти “, „ Банки и небанкови финансови институции “, като акцент тази година ще бъде подложен върху напълно новия панел под надпис „ Двигатели на растежа “.

Традиционно панелът „ Капиталови пазари “ ще открие форума с полемика за подобаващите благоприятни условия за вложения, като модератор ще бъде Илиян Скарлатов, ръководещ сътрудник на Mane Capital, а едни от посетител лекторите - изпълнителните шефове на фондовите тържища на България, Македония и Гърция - Иван Такев, Иван Щериев и Сократис Лазаридис.

В панела „ Двигатели на растежа “ ще вземат присъединяване изпълнителните шефове на обществената компания Алкомет АД - Хюсеин Йорюджо, и на бързоразвиващата се на непознати пазари Смарт Органик – Яни Драгов. Лидери на мнение ще споделят пътя си към триумфа и професионалния опит, който са придобили, оперирайки у нас и в чужбина.

В третия панел „ Лични финанси “ за второто си следващо присъединяване на Шумът на парите ще дойде Франк дьо Плеси, основен изп. шеф и ръководител на Борда на шефовете на IKS KB Amundi Group.

Заедно с него в полемиката ще се включат и мениджърът на Адмирал Маркетс Димитър Цонев и Владислав Драмалиев, основател и шеф на Фондация „ Битхоуп “, които ще разясняват пазара на криптовалути и блокчейн технологията.

Вторият ден от събитието ще започва с панел TechНологии, като едни от многочислените участници в него ще са добре познатите за българския пазар Атанас Райков, общоприет управител на Viber за ЦИЕ, основният изпълнителен шеф на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев, както и създателят и изпълнителен шеф на ebag.bg Иван Александров.

Модераторът Иван Велков на панел „ Имоти “ ще засегне тематики, като къде е София на картата на интернационалните вложители и бизнесмени, какви са споровете и закономерностите в градоустройството и градската среда, както и трансформират ли се взаимно и то задоволително бързо и дейно постройките и техните жители.

Участие в полемиката ще вземат изпълнителните шефове на BULGARIAN PROPERTIES и на ЕРА България Полина Стойкова и Антон Андонов, както и шефовете на ARCO REAL ESTATE Евгени Василев и на ФОРОС Добромир Ганев.

Дали лихвите по заеми и депозити ще се трансформират и ще продължи ли консолидацията в банковия бранш у нас - това са единствено част от тематиките, които ще бъдат наранени в последния за втория ден на Шумът на парите панел „ Банки “.

Тях Тихомир Тошев, модератор и изпълнителен шеф на Кредит Център, ще дискутира дружно с Неделчо Неделчев, основен изпълнителен шеф на Първа капиталова банка, Асен Ягодин, изпълнителният шеф на Пощенска банка и други.

В най-големия стопански конгрес в България ще вземат присъединяване и посетител лектори като: Георги Бабев – член на съвета на шефовете на Градус; Николай Ялъмов, ръководител на борда на шефовете на Капман Холдинг, Георги Ангелов старши икономист в инстутит Отворено общество и други.

Събитието "Шумът на парите “ събира над 12 000 гости от 2010 година насам. През миналите години единствената профилирана финансова конференция в България притегли повече от 40 водещи компании и над 150 уважавани експерти.

Програма

22 Май /Вторник

09:00 - 09:30
Регистрация

09:30 - 11:00
Панел I: Капиталови пазари

11:00 - 11:15
Кафе пауза

11:15 – 12:45
Панел II: Двигатели на растежа

12:45 – 14:15
Панел III: Лични финанси

23 Май /Сряда

09:00 – 09:30
Регистрация

09:30 - 11:00
Панел IV: TechНологии на триумфа

11:00 - 11:15
Кафе пауза

11:15 – 12:45
Панел V: Имоти

12:45 – 14:15
Панел VI: Банки и небанкови финансови институции

Спонсори на проявата през 2018 година са: Първа Инвестиционна банка, CSOFT, Philip Morris, SIRMA Group, Градус, ALCOMET, TBI BANK, Admiral Markets, Qatar Airways, Garitage park, Opel, Residential Park Lozen, Aмерикански университет в България, Юг Маркет и Юг Маркет Фонд Мениджмънт, Пощенска Банка, International Hotel Casino & Tower Suites, Amundi asset management и Сосиете Женерал Експресбанк.Организационен сътрудник на събитието е организацията за връзки с обществеността United Partners.

Медийни сътрудници на събитието са: Novini.bg, Economic.bg, Kaldata.com, Offnews.com, Imot.bg, ФАКТИ, Businessmap.bg, в. Труд, сп. Икономика и Дарик радио.

Последвайте ни в формалните канали за повече информация:
Фейсбук
Twitter
Website
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР