ПрофилДжоуи Прайс е награждаван специалист по човешки ресурси, бизнес треньор

...
ПрофилДжоуи Прайс е награждаван специалист по човешки ресурси, бизнес треньор
Коментари Харесай

Джоуи Прайс: Сега е моментът HR да покаже колко е ценен като генератор на приходи

Профил
Джоуи Прайс е награждаван експерт по човешки запаси, бизнес треньор и преподавател. Той е създател и изпълнителен шеф на Jumpstart: HR - консултантска компания по HR за дребни компании и стартъпи, и водещ на Business, Life и Coffee - неговия седмичен подкаст за личностно и професионално развиване. Прайс ще бъде един от лекторите и водещ на уъркшоп на конференцията HR and Leadership Forum, която " Капитал " провежда.
Новите технологии към този момент трансформират бизнес процеси и цели организации. Какво значи това за бъдещето на работата?

- Това значи, че би трябвало да сме отворени към преоценка на всичко, което мислим, че значи триумф на работа. От работа от разстояние до облаги - нищо не е такова, каквото беше преди 10 години. Докато по-новата технология продължи да провокира метода, по който вършим бизнес, водачите би трябвало да се научат да се приспособяват или ще станат ненужни.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Как HR експертите би трябвало да реагират на тези нови развития?

- Трябва да са разчувствани, защото посоката, в която се движи бизнесът, ги слага на шофьорското място! Основното известие е, че HR експертите би трябвало да одобряват към смяната и да бъдат самодейни, с цел да приготвят работното си място за триумф. Това значи, че HR експертите би трябвало да се приготвят нападателно и да водят с кураж, тъй като бъдещето на работата се разкрива пред очите ни всеки ден. Сега е моментът HR да покаже какъв брой е скъп като генератор на доходи в организацията.

Започнали сте кариерното си развиване преди 10 години като помощник човешки запаси, а в този момент сте основен изпълнителен шеф на лична консултантска компания. Защо избрахте да започнете личен бизнес?

- Реших да стартира личен бизнес, тъй като моята задача в живота е да оказа помощ на колкото се може повече бизнес водачи, тъй като мога да схвана развиващия се свят на културата на работното място и ръководството на хората. Нещата просто не са такива, каквито бяха, и не всеки обръща внимание на това. Но стартирайки лична компания и помагайки на бизнес водачи да разраснат бизнеса си, имах шанса да стана глас, който си заслужава да бъде слушан.

Имате и собствен седмичен подкаст - Business, Life, and Coffee. Как избирате тематиките в него?

- Темите са основани на това, което чета в новините, диалозите ми с други бизнесмени и препоръки, които бих желал да съм получил, когато започвах личния си бизнес. Много е елементарно да се допусна, че всеки има достъп до качествена информация за това по какъв начин да стане сполучлив, само че това не е по този начин. Така че моят подкаст е метод да дам стойност на хора, които имат смарт телефони и компютри, само че нямат достъп до професионален наставник.

Какво се надявате, че ще научат участниците на конференцията HR and Leadership Forum 2019?

- След HR and Leadership Forum 2019 участниците би трябвало да могат да кажат " нещата се трансформират и в този момент знам по какъв начин да се приспособявам. " Урокът от моите презентации е, че верните вложения в хората ще бъдат най-големият определящ фактор за бъдещия ви триумф. Няма да има различен метод да се конкурираме в бъдещето на работата, без да разберем тази истина. HR and Leadership Forum
Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Възползвайте се от специфичното early bird понижение и заявете своя билет тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР