Профилът на туристите в най-южния ни курорт се е променил

...
Профилът на туристите в най-южния ни курорт се е променил
Коментари Харесай

Djanam и Theatro се изнасят от Царево. Превръща ли се Созопол в топ дестинацията на морето?

Профилът на туристите в най-южния ни курорт се е трансформирал

Две от най-популярните и посещавани от класни клиенти вериги от заведения у нас, които имат точки и в – Djanam steak house и Theatro beach, няма да отворят порти на царевския бряг това лято, научи Флагман.бг.

Те се изнасят от най-южния български курорт, с цел да намерят кей в конкурентната морска дестинация –.

Според неофициална информация притежателите им преглеждат терени наоколо до врата в Стария град, където са позиционирани най-скъпарските заведения, както и на плаж „ Смокиня “.

Djanam и Theatro отвориха в Царево преди три години, когато профилът на туристите по българското Черноморие бе много по-различен. По време на коронавирус пандемията точно тази част на юг  привличаше българския хайлайф с цялостен джоб и столичните сноби, които са обичайни клиенти на веригите, чиийто притежатели са едни и същи бизнесмени, с усет за отлична кухня и първокласен саунд.
 На мястото на Djanam steak house вероятн ще влезе различен ресторант - от междинния клас, походящ за обичайните летовници в Царево   Theatro в Царево бе явлението на последните три сезона, в столицата дискотеката продължава да е №1
В пандемичните сезони – 2020 и 2021 ресторантът и нощният клуб се късаха по шевовете и се радваха на заможни гости, автопаркът им бе впечатляващ – с лимузини и джипове  за милиони левове.

Миналата година обаче обстановката стартира да се трансформира, българите с доста пари отново се ориентираха към гръцките острови. Анализът на настройките вроятно е причина веригата да се преориентира към друго място, желано от платежоспособната клиентела.

Созопол фактически съумя да се утвърди като българския Сен Тропе, задоволително е да се хвърли бърз взор на яхтите на врата.

В региона лятно време се пукат по шевовете най-хитовите нощни заведения и изискани заведения за хранене на българското Черноморие.

Миналото лято, да вземем за пример отвори и веригата „ Мегами “, а измежду другите известни заведения са EXE, KAVO, Gypsy Bar, Dirty gradina и други известни инстаграмъбъл местенца.

Bamboo beach също е от тези сполучливи планове. Целият този конгломерат от вървежни заведения измести от картата дефинитивно и Слънчев бряг.
 " Мегами " отвори в Созопол предишното лято 
  
 Bamboo beach е измежду първите, които привлякоха родния начин на живот и бизнес хайлайф още преди 6 години
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР