Професоре, заповядай тука. Абе я по-добре от твойто место, не

...
Професоре, заповядай тука. Абе я по-добре от твойто место, не
Коментари Харесай

Цитат на деня: Професоре, не сядай на моето място, че с този рейтинг ставаш рисков

Професоре, заповядай тука. Абе я по-добре от твойто место, не сядай на мойто, че с тоя рейтинг ставаш рисков. С това послание към ръководителя на Националния действен щаб за битка с ковид проф. Венцислав Мутафчийски завърши днешната си конференция министър председателят Бойко Борисов.

Ставайки от стола си, с цел да отстъпи място на членовете на щаба, министър председателят първо предложения Мутафчийски да заеме мястото му, само че след това размишления. Днес излязоха данни от експресен сондаж на " Галъп ", съгласно който дейностите на ръководителя на щаба имат по-голямо утвърждение от тези на Борисов - 89 против 73%.

В хода на конференцията министър председателят още един път загатна, че Мутафчийски е доста известен, доказателство за което били закачките с него във " Facebook ". В обществените мрежи в последните дни има доста мемета и смешки с репликите на шефа на щаба за ковид ген. Венцислав Мутафчийски в отговор на въпроси къде и за какво хората не могат да вървят, с цел да се предпазят от заразяване.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новини без ковид (179)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР