Професор Шота Ингороква, извършил животоспасяващата операция на Тодор Неделев след

...
Професор Шота Ингороква, извършил животоспасяващата операция на Тодор Неделев след
Коментари Харесай

Борислав Михайлов прие лекаря, спасил живота на Тодор Неделев

Професор Шота Ингороква, направил животоспасяващата интервенция на Тодор Неделев след тежкия случай на българския народен тим в Тбилиси, гостува в София по персонална покана на Борислав Михайлов. Днес двамата се срещнаха в Национална футболна база " Бояна ", като президентът на БФС подари на популярния грузински доктор подробност от Рогозенското богатство и екип на националния тим. На приема участва и самият Тодор Неделев дружно с половинката си Анита, както и докторът на България Бисер Бочев, който бе неразделно до халфа на Ботев (Пловдив) през целия му престой в грузинската столица.

" Още един път откровено Ви благодаря за навременната интервенция и за всички грижи, които положихте за Тодор! Аз, Българският футболен съюз и цялото ни футболно семейство ще Ви бъдем постоянно признателни ", съобщи Борислав Михайлов.
 Изтеглиха жребия за Северозападната Трета лига
Изтеглиха жребия за Северозападната Трета лига

Единственият дилетант в дивизията е Боруна (Царева ливада)

От своя страна професор Ингороква увери президента на БФС, че възобновяване на Неделев върви сполучливо, а последните извършени проучвания са извънредно обнадеждаващи. Специалистът удостовери също, че скоро българският национал може да започва лек подготвителен режим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР