Професор Николай Слатински е експерт по национална сигурност и анализатор.

...
Професор Николай Слатински е експерт по национална сигурност и анализатор.
Коментари Харесай

Проф. Слатински: В Русия човешкият живот винаги е бил най-евтиния ресурс

Професор Николай Слатински е специалист по национална сигурност и анализатор. Той е измежду хората, които имат най-меродавно мнение за протичащото се в Украйна и Русия , тъй като е приключил университет в град Харков, който по това време е бил част от Съюз на съветските социалистически републики.

ЕТО КАКВО НАПИСА НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ:

Руски момчета, починали поради безумието на Путин! Техните майки ще бъдат до края на живота си (ако това тяхното към този момент ще е живот) с черни забрадки.

И какъв брой още такива момчета са жертва на този сатрап?

Хиляди!!!!

И какъв брой още от тях лежат из украинските поля неприбрани от личните им приятели?

Хиляди!!!!

И какъв брой още са изгаряни като че ли непотребни вторични първични материали в преносимите крематориуми на една изгубила лице и разсъдък войска?

Хиляди!!!!

И какъв брой още ще бъдат върнати в Русия в черни чували като Груз 200?

Хиляди!!!!

Никога никой, откогато Русия съществува, не е ценил там живота на елементарните хора. Винаги се е воювало не с умеене, а с число. В пещта и пастта на войната властниците и генералите са хвърляли най-евтиния запас в Русия - човешките същества...

Човекът в Русия е бил непроменяемо или пушечно месо за упоритостите и психическите увреждания на императори, царе, генерални секретари, президенти; или пък винтче в деспотична и ретроградна, репресивна и реакционна система.

Като студент в миналото в Харков, бях още доста неузрял, само че като следих от вътрешната страна и от близко Съветския съюз, постоянно съм се питал и това може да се прочете в моите непокътнати дневници от това време - каква е тази страна, която се кълне, че прави всичко в името на народа, а пукната копейка не дава за живота на обособения човек!?

През 80-те години на предишния век видях с очите си майките на убитите съветски момчета - с черни забрадки и свещи в ръка, безмълвно вървят из града в траурно шествие - бях покъртен от тази печална панорама.

Затова споделям: Не Рейгън, не Западът, не капитализмът, не демокрацията - съветските майки в черни забрадки, скърбящи за своите синове, унищожиха деспотичното, тоталитарно, склеротизирало и безчовечно общество на совок (съветския соц).

Надявам се и в този момент майките с черни забрадки в Русия да намерят същите сили и храброст и да разрушат прогнилия и безсърдечен путинов режим. Режим, лишил им най-свидното - техните деца.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР