Професор Иво Христов е най-лошото лице на политиката! Пробутваха ми

...
Професор Иво Христов е най-лошото лице на политиката! Пробутваха ми
Коментари Харесай

Марешки попиля Иво Христов: Той е най-лошото лице на политиката! Пробутваха ми го за „Воля“ и като не стана, отиде в БСП!

Професор Иво Христов е най-лошото лице на политиката! Пробутваха ми го да го взема във „ Воля “ и като не стана, отиде в Българска социалистическа партия! Това разгласи водачът на „ Воля “ Веселин Марешки пред Би Ти Ви.

„ Група от Пловдив пристигна при мен и ми го предложи, само че не го взех във „ Воля “. След това той отиде в Българска социалистическа партия, разкри още Марешки. – И до момента в който той стои в Народното събрание, ние няма да влизаме. Ще се записваме, ще си четем декларацията и излизаме. Няма по какъв начин да работим с човек, който дефинира 80% от българите за дебили. След като нас ни няма, в този момент Корнелия Нинова стана „ златният пръст “ на ГЕРБ. “, написа Пик.

Относно бизнеса с горива и обвиняванията на шефа на „ Лукойл “ Валентин Златев, че обектите на Марешки не се ревизират, водачът на „ Воля “ сподели: „ Днес отново по сигнал в обекта ми София е имало инспекция от Национална агенция за приходите. Ежедневно ни ревизират. Имат и констатация, че няма проблеми. Това, че продавам по-евтино не е дъмпинг, не е хищнически бизнес, а правилен бизнес за хората. Сега един водач на такси ми сподели, че от обекта ми икономисва 200-300 лв. на месец, което е към 3000 лв. на година. И че ще гласоподава за мен. Днес е следващата завършила инспекция. 40-50 стотинки марж е доста. Влязох в бизнеса и ги осветих. В Румъния страната освети картела с горивата. В Румъния политиците наказаха картела. У нас политиците нямат смелостта да го създадат. Сега цената на дизела е по-висока с 200 лв., а те продават по-евтино от 2015-а. С какъв брой са грабили тогава? “

По тематиката за медикаментите Марешки е убеден, че българинът страда от реекспорта на медикаменти. „ Аз съм подготвен незабавно да създадем закон и да забраним реекспорта. Аз продавам с дребен марж. Аз спечелвам от оборота. А другите от реекспорт “, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР