Професията полицаи е от изключителна важност за държавността. Няма държавност

...
Професията полицаи е от изключителна важност за държавността. Няма държавност
Коментари Харесай

Полицията страж на законността и добруването на обществото

" Професията служители на реда е от изключителна значимост за държавността. Няма държавност там, където няма добър публичен ред и ефикасна битка с престъпността. "

С тези думи към всички служители на реда се обърна вътрешният министър Младен Маринов, който одобри почетния часовой и взе участие в формалната тържествена гала по случай празника на полицията пред постройката на Главна дирекция " Национална полиция ".

 Снимка 388169
Източник:

В словото си Маринов приветства всички чиновници на органите на реда по случай празника и поздрави за избора, който са създали да служат на обществото. Според него напъните на полицията способстват България да бъде постоянна страна , която не изнася престъпност, а поддържа сигурността както в района, по този начин и в Европейския съюз.

Със своите старания полицията способства за сигурността на българските жители и за запазване на публичния ред в страната.

Маринов увери, че от управлението на Министерство на вътрешните работи ще обезпечат всички нужни условия, с цел да може да се извършва виновната активност на полицията.

 Снимка 388167
Източник:

Вътрешният министър пожела на служителите на реда да бъдат уверени и погледът на обществото да е с доверие към тях.

Директорът на ГДНП основен комисар Христо Терзийски добави, че българската полиция застава с гордо вдигнати чела , когато би трябвало да извършва служебните си отговорности, да пази българските жители от незаконни похищения и да брани парцела на всеки един жител.

 Снимка 388162
Източник:

Той регистрира, че упованията към " Пътна полиция " слагат все по-високи задания и сложни цели, само че българската полиция е подготвена да отговори на тях, тъй като всяка една минута органите на реда се изправят пред провокации, с които да пазят доверието на обществото.

Полицията е призвана да отговори на високите европейски критерии. Според основен комисар Терзийски най-високите старания на полицията би трябвало да бъдат ориентирани в отбрана на хората , да бъдат непрекъснато в борбата против престъпността при постигането на най-важната цел - опазването на публичния ред и гарантиране сигурността на българските жители.

Той даде обещание, че с поддръжката на всички жители и всички държавни институции полицията ще бъде пазач на законността и добруването на цялото българско общество.

 Маринов желае директна връзка сред финансите и държанието на водачите
Маринов желае директна връзка сред финансите и държанието на водачите

Всеки лидер да си заплаща нарушаванията по най-бързия метод, желае министърът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР