Професионалното ръководство на МВР категорично застава зад действията на полицейските

...
Професионалното ръководство на МВР категорично застава зад действията на полицейските
Коментари Харесай

МВР застана зад действията на полицаите, гарантиращи реда и гражданския мир

Професионалното управление на Министерство на вътрешните работи изрично застава зад дейностите на полицейските чиновници, които подсигуряват реда и гражданския мир.

Във връзка със зачестилите през последните дни случаи на провокации, груби обиди и експанзия от страна на протестиращи жители против полицейски чиновници, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември декларира:

Протестиращите на Автомагистрала "Марица " заплашвали служителите на реда: Ще се върнем за вас!

"Професионалното управление на Министерство на вътрешните работи изрично застава зад дейностите на полицейските чиновници, които подсигуряват реда и гражданския мир във всички региони на страната, в които дребни групи жители се пробват нелегално да блокират пътища и да попречват свободното напредване на всички останали български жители. И на пътя, който свързва Стара Загора с автомагистрала „ Тракия “, и на автомагистрала „ Марица “, и на автомагистрала „ Струма “ и пътя за Гърция в регионите на Благоевград и Кресна, наши сътрудници бяха обект на невиждана експанзия по време на нерегламентирани протестни мероприятия. Български служители на реда бяха обиждани по най-циничен и пошъл метод от лица, които претендират, че стачкуват в отбрана на демократични полезности и цивилен права.

Искам да уверя сътрудниците, че нито един случай, при който, по силата на служебното им състояние, те са били принудени да търпят експанзията и обидите на тези лица, няма да бъде оставен без следствие на дейностите на провокаторите. След събиране, обективиране и документиране на доказателствените материали, те ще бъдат изпратени на съответните прокуратури за изговаряне по отношение на грубите престъпления, осъществени от тези лица.

Уверявам Ви, че професионалното управление на Министерство на вътрешните работи няма да допусне провокацията, обидите и експанзията по отношение на български служители на реда да останат ненаказани според наредбите на българските закони.

В умозаключение, изричам персоналната си признателност на всички служители на реда за самообладанието и отговорността, с които извършват своите конституционни отговорности по опазване и гарантиране на гражданския мир в страната. Благодаря им и за това, че с цената на ограничения за техните лични фамилии, те не разрешават български жители да се изправят едни против други ", категричен е основен комисар Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември.
4
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР