Професионално сдружение предлага на Министерство на регионалното развитие да предостави

...
Професионално сдружение предлага на Министерство на регионалното развитие да предостави
Коментари Харесай

Професионално сдружение предлага помощ за качеството на материалите за саниране

Професионално съдружие предлага на Министерство на районното развиване да даде специалисти и лаборатории за изпитване качеството на материалите, в случай че има подозрения за нередности при саниране.

"Една от главните цели, която стои пред мен е обвързвана с представителността и одобряването на сдружението като сътрудник на държавната администрация. Нашият блян е да оказваме поддръжка по отношение на самодейностите и дейностите, които държавното управление е поело за идващите 10 година по отношение на енергийната успеваемост, качеството на материалите, даже във връзка с работната ръка, което се обрисува като доста сериозен проблем в бъдеще ", сподели през днешния ден Светослав Младенов, който пое преди два месеца поста на изпълнителен шеф на Сдружение „ Български порти, прозорци и фасади “ (СБВПФ).

Той изрази готовността на Сдружението да даде на Министерството на районното развиване и благоустройството специалисти и лаборатории за изпитване качеството на материалите, в случай че има подозрения за нередности при санирането.

Младенов акцентира, че сдружението адмирира концепцията за саниране на жилищните блокове у нас, само че упорства да бъде поръчител за качественото осъществяване на работата, защото всички негови членове са в известна степен и евентуални реализатори на планове по програмата.

От СБВПФ упорстват и за основаване на правилник, в който да бъде включен указател на компаниите в сектора. По последни данни те са към 3000 – представители на дребния, междинен и огромен бизнес.

„ Само по този начин сивият бранш ще може да бъде осветен, а качеството на услугите обезпечено “, беше безапелационен Младенов и като образец уточни задължението на членовете на СБВПФ да дават при приемането си финансова информация за осъществените обществени заплащания, което на процедура значи липса на задлъжнялост към наетите лица и страната във връзка с заплати и осигуровки.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР