Професионалният протестиращ Николай Колев - Босия направи поредния добре режисиран

...
Професионалният протестиращ Николай Колев - Босия направи поредния добре режисиран
Коментари Харесай

Босия сътвори грозен скандал в парламента! Няма да повярвате какво си позволи!

" Професионалният протестиращ " Николай Колев - Босия направи следващия добре режисиран спектакъл. Той напусна съвещанието на Временната комисия за разглеждане на постъпили сигнали от жители за образованието и изпитите на претендентите за придобиване на дееспособност за ръководство на моторно транспортно средство, която бе основана особено, с цел да прегледа неговите сигнали.
Случката се разигра, откакто ръководителят на комисията Станислав Иванов от ГЕРБ сподели на Босия, че депутатите ще стартират действителна работа идната седмица, тъй като в този момент е належащо време, с цел да се срещнат с обстоятелствата, предоставени от него по отношение на желаната от негова страна оставка на министъра на превоза Ивайло Московски.

Ексклузивно в БЛИЦ! Нови скандални СНИМКИ: Корумпирани даяджии дърпат конците на Босия!

Това накара Николй Колев най-нагло и безогледно да стане от стола си и да тропне по масата, заявявайки, че желае в този момент комисията да се произнесе. Той добави, че обстоятелствата му не подлежат на диспути и не би трябвало да бъдат тълкувани, а взети под внимание в границите на 24 часа и напусна съвещанието.

Ексклузивно в БЛИЦ! Надничат ли Иванчева и Кадиев зад митинга на Кольо Босия? Вижте с какъв " Мерцедес " идва да " гладува " пред Народно събрание! (СНИМКИ)

Както БЛИЦ писа в публичното пространство върлуват съществени съмнения, че зад непрекъснатите митинги на Босия надничат задържаната за корупция кметица на " Младост " Десислава Иванчева и някогашният народен представител Георги Кадиев.

Още при първия сигнал информирахме, че колата, с която бе докаран Колев на един от митингите, е на Завен Астадуров, член на Националния съвет на Политическа партия Нормална страна и един от най-активните от предприемчив комитет за издигане на Десислава Иванчева за кмет на Младост.

След това медията ни сподели фрапиращи нови фотоси, които сътвориха още повече въпроси към митинга на този човек. Босият бе докаран с бляскав немски джип, още веднъж с повтарящи се номера, който се оказа на….снахата на уволненият от Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация (ИААА) Кънчо Димитров.

Кънчо Димитров, индивидът, чийто гневен бранител е „ боецът “ за правдивост Николай Колев-Босия се оказва уволнен дисциплинарно от ОО АА-София на 18 януари 2018г, поради груби, систематични нарушавания. След информация се оказва, че Димитров е назначен на работа в столичната дирекция на ИААА на 10.12.2013г., когато министър е Данаил Папазов, това внася изясненост и за появяването на Кънчо Димитров на конференция на Българска социалистическа партия едвам 10 дни след неговото уволняване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР