Професионалният боксьор Тайсън Фюри разкри какви са били опциите пред

...
Професионалният боксьор Тайсън Фюри разкри какви са били опциите пред
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Ще ритам за****а на Кобрата до България

Професионалният боксьор Тайсън Фюри разкри какви са били вариантите пред него за идния му дуел. Един от съперниците, към които се е обърнал щабът му за възможен мач, е бил Кубрат Пулев. Кобрата обаче е отказал на английския си сътрудник дуел на 14 септември в Лас Вегас.

„ Ние предложихме да се бием с Кубрат Пулев, Александър Поветкин, Чарлс Мартин, Тревър Брайън, Джарел Милър… описът продължава и продължава…” – показа Фюри (28-0-1, 20KO) пред ESPN в събота вечерта.

„ Всички тези момчета не можеха да се бият с мен или не желаеха. Стигнахме до Ото Валин, който сподели, че приема. Толкова е просто всичко.”

„ Не съм сюрпризиран от решенията им. Ще ритвам задниците им. На единия назад до България (Пулев), на другия до Русия (Поветкин) – всеки ден от седмицата, по два пъти в седмицата”, показа Тайсън Фюри.

Самият Кубрат Пулев разгласи преди ден, че чака с неспокойствие срещата си с спечелилия от реванша сред Антъни Джошуа и Анди Руис. Българинът предсказа триумф на боксьора с мексикански корени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР