Професионалният боксьор Тайсън Фюри победи Ото Валин в изключително атрактивен

...
Професионалният боксьор Тайсън Фюри победи Ото Валин в изключително атрактивен
Коментари Харесай

Фюри остава непобеден, въпреки отпора на Валин

Професионалният боксьор Тайсън Фюри победи Ото Валин в извънредно атрактивен конфликт на церемония вечер, която се организира в „ T-Mobile Arena” в Лас Вегас, Съединени американски щати. Циганският крал завоюва 12-рундовия мач след единомислещо решение на съдиите: 116-112, 117-111, 118-110.

Двубоят беше доста оспорван, за което способства и Ото Валин. В последна сметка Фюри записа своята 29-а победа от общо 30 мача, като продължава да бъде непобеден. Равенството му е от Деонтей Уайлдър.

Очаква се в този момент Тайсън Фюри да се изправи точно против първенеца в WBC в тежка категория Деонтей Уалдър в реванш през февруари 2020 година, до момента в който Уайлдър би трябвало да завоюва плануван реванш с Луис Ортис през ноември.

Британецът обаче получи доста по-сериозен отпор на кръга, в сравнение с очакваше. По време на третия рунд стартира да тече кръв над дясното око на Фюри, след удар с лявата ръка на Валин.

Заради аркадата английският боксьор трябваше да се преценява и продължи да печели рундовете, само че с доста по-малка разлика, защото Ото Валин продължи да търси удари в главата.

В шестия рунд аркадата се отвори още, само че това окуражи повече Циганския крал и стартира да нападна, заради боязън, че мачът може да бъде преустановен. В последна сметка британецът завоюва срещата след единомислещо съдийско решение и нанесе първа загуба на Ото Валин след 20 победи до този миг.

По време на представянето си Фюри още веднъж се опита да предизвика, като се появи с мексиканско сомбреро и в цветовете на локалния байрак.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР