Професионалният боксьор Тайсън Фюри отново използва възможността да провокира част

...
Професионалният боксьор Тайсън Фюри отново използва възможността да провокира част
Коментари Харесай

Тайсън Фюри отново провокира с маска

Професионалният боксьор Тайсън Фюри още веднъж употребява опцията да предизвика част от противниците и в частност Анди Руис-младши. Преди дуела си с Ото Валин, по време на кантара в Лас Вегас, Циганският крал още веднъж се появи с обичайна за Мексико маска "луча либре ".

По време на откритата си подготовка преди два дни британецът още веднъж излезе с сходна маска, което провокира негодуванието на Руис. "Шишкото " е представител точно на тази страна, по тази причина се усеща персонално обиден от дейностите на Фюри.

Тайсън Фюри тежи 115,2 кг, до момента в който Ото Валин се оказа малко по-лек – 107 кг.

По време на кантара той още веднъж заложи на маската на мексикански кечист, а мексиканското знаме беше развявано още веднъж от човек от неговия щаб.

Forget the pleasantries. @Tyson_Fury and Otto Wallin are ready to throw hands.#FuryWallin | SATURDAY | @ESPN+ pic.twitter.com/xuHu1EqLsh
— Top Rank Boxing (@trboxing) September 13, 2019
Двубоят сред двамата ще се състои тази нощ в Лас Вегас в T-Mobile Arena. Тайсън Фюри (28 победи, 20 с нокаут и 1 равен) и Ото Валин (20 победи, 13 с нокаут) ще създадат същинско шоу в 12-рундов конфликт, макар че няма заложена купа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР