Професионалният боксьор Кубрат Пулев отлага началото на политическия си проект.

...
Професионалният боксьор Кубрат Пулев отлага началото на политическия си проект.
Коментари Харесай

Кубрат Пулев отлага създаването на партията „Велика България“

Професионалният боксьор Кубрат Пулев отсрочва началото на политическия си план. Новината за това идва месец, откакто Кобрата анонсира, че ще учреди партия с името „ Велика България “, с която планираше да се включи в конкуренцията за президент през есента.

Сега Пулев даде знак, че на напред във времето остава спортната му кариера. Стремежът му е да взе участие в мач в Съединени американски щати. Учредяването на партията остава „ за края на годината или за началото на идната, с цел да не станат две дини под една мишница “, сподели той пред „ Дневник “.

Последният мач на Пулев беше дуелът с Антъни Джошуа за международната купа в тежката категория, в който загуби. След това той няколко пъти изрази предпочитание да продължи кариерата си с мач в Съединени американски щати. Успоредно с това боксьорът говореше и по политически тематики.

Най-напред сподели, че е бил канен от някогашния министър-председател Бойко Борисов в ГЕРБ, само че отказал, тъй като държал на спортната си кариера. „ А и не съм от хората, които обичат да козируват “, съобщи Пулев пред bTV през май. След това и лидерът на Консервативно обединяване на десницата (КОД) Петър Москов опита да притегли Пулев. Тогава боксьорът заприказва за своя партия.

„ Ако България в действителност има потребност от сходен вид човек, който е самостоятелен, който никой не го управлява, не е план на никого - за какво да не се опитвам. Виждате, че всички тези и даже нови партии и обединения, които се случват, те са планове на задкулисие и са планове на хора, които дърпат конците откъм гърба. Така че аз съм човек, който не е план на безусловно никой, аз съм човек от народа, който може да отиде на такова равнище, че да оказва помощ за страната “, сподели Пулев пред Българска национална телевизия на 1 юни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР