Професионалният американски кросфит спортист Рич Фронинг, който носи титлата най-добре

...
Професионалният американски кросфит спортист Рич Фронинг, който носи титлата най-добре
Коментари Харесай

Най-здравият мъж на света препоръча тези 7 храни

Професионалният американски кросфит състезател Рич Фронинг, който носи купата най-добре физически квалифицирания човек в света, разкри тайната на своето хранително меню, написа profit.bg.

Фронинг - единственият четирикратен първенец в историята на CrossFit Games, е уверен, че не съществуват артикули, които са способни да се сътвори знамение със здравето или физическата форма. Въпреки това той счита, че избрани храни спомагат за бързото възобновяване на силите и поддържането на форма, написа изданието Maxim.

Не мисля, че има наложителни храни, които би трябвало да се употребяват. Мога обаче да назова седем продукта, които влизат в моето меню. Ще обясня и за какво залагам на тях. Те ми оказват помощ дейно да упражнявам и да се възвръщам бързо, споделя той.

1. Пържола
Говежда пържола – тя е великолепен източник на първокласен протеин. Освен това има великолепен усет. Пилешкото и пуешкото месо също са превъзходни, само че избирам говежда пържола, споделя Фронинг.

2. Яйца
Те са източник освен на протеин от най-високо качество, само че също по този начин съдържат разнообразни витамини и минерали. Важно е да не забравяте, че яйцата са висококалорични, бъдете умерени с тях.

3. Зелени зеленчуци
Броколи, спанак, целина и така нататък Те са отлични нискокалорични артикули, които съдържат витамини, минерали, фитохимични субстанции и фибри. Съотношението на потребни съставки и калории ги вършат обичани за Фронинг, който добавя, че те съставляват сериозна част от менюто му.



4. Сладки картофи
За спортиста те са един от обичаните му източници на мудни въглехидрати. Помагат му да се възвърне след тежки тренировки. Ориз, макарони и пълнозърнест самун – те също подхождат за задачата.

5. Риба
Различните типове риба са отличен източник на протеини и най-благоприятен избор, когато желаете да понижите леко тежестта си.

6. Спортни добавки
Фронинг избира напитките с неголямо количество протеин, които му оказват помощ да бъде деятелен по време на цялата подготовка.

7. Фъстъчено масло
Фъстъкът е отличен висококалоричен източник на потребни за здравето мазнини. Позволява да се удовлетворят потребностите на организма на Фронинг.
Нека бъдем почтени, фъстъченото масло е доста вкусно, добавя спортистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР