Професионални фотографи, блогъри и представители на водещи медии се докоснаха

...
Професионални фотографи, блогъри и представители на водещи медии се докоснаха
Коментари Харесай

Ексклузивна премиера на Galaxy Note9 в България

Професионални фотографи, блогъри и представители на водещи медии се допряха първи до най-новите модели на Samsung
Най-новият модел на Samsung Galaxy Note9 дойде за специфична VIP премиера в България, която се състоя предходната седмица в столицата, редом със международното показване в Ню Йорк.

Професионални фотографи, блогъри и представители на водещи медии бяха измежду първите, които се допряха до дълго чакания флагшип на Samsung. Чрез жива връзка София – Ню Йорк гостите на събитието станаха очевидци на международното показване на телефона и на най-новия часовник на компанията – Galaxy Watch.


Пред гостите на извънредното събитие в България, незабавно след края на блестящата гала в Ню Йорк, се разкри загадка стая, в която единствено на метри от тях се намираха най-новите представители на Galaxy: Galaxy Note9, Galaxy Watch и Galaxy Tab S4.
Водещ на събитието бе фенът на нововъведенията Сибина Григорова, водещ публицист и изпълнителен шеф на Webcafe.bg. Тя имаше достойнството първа да се допре до новите модели и дружно с гостите да направи първото българско звездно селфи, употребявайки новите благоприятни условия на Bluetooth S Pen. Присъстващите персонално се убедиха в качествата на премиум серията, правейки селфита пред специфична фото стена с нощен аспект към Ню Йорк.
Bluetooth поддръжката (BLE) на новия S Pen дава спомагателни функционалности за улеснение на потребителите.
Само с един клик към този момент е допустимо да се сменят слайдове на презентация, да се слага на пауза или пуска видео, както и да се вършат самостоятелни и групови фотоси. S Pen в композиция с новите функционалности на интелигентната камера на Galaxy Note9, които незабавно откриват и алармират, в случай че изображението е замъглено, обектът мига, обективът е нечист или има фоново осветяване, вършат фотосите ви още по-добри.



Вече започва акция за предварителни поръчки на Galaxy Note9.  Тя ще се реализира взаимно с всички публични сътрудници на Samsung България.
Потребителите могат да се възползват и от атрактивна оферта от 400 лева отстъпка при връщане на остарял смарт телефон от серията Note.
Или от 200 лева при връщане на какъвто и да е смарт телефон. Клиентите могат да се възползват и от приемане на остатъчната стойност на върнатото устройство. Офертата е лимитирана за интервала 9-23 август. За повече информация, апелирам, посетете:

https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-note9/buy/

Официалните продажби на Galaxy Note9 в България започват от 24 август 2018 година В комерсиалната мрежа, като потребителите имат опция да избират сред модели в три цвята. Това са среднощно черно, лилаво и морско синьо с жълт S Pen.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР