Професионалната гимназията по хотелиерство, ресторантьорство и туризъм Цар Симеон Велики“

...
Професионалната гимназията по хотелиерство, ресторантьорство и туризъм Цар Симеон Велики“
Коментари Харесай

Светлана Иванова пожела успехи по пътя към познанието на гимназистите от ПГХРТ „Цар Симеон Велики“

Професионалната гимназията по хотелиерство, ресторантьорство и туризъм „ Цар Симеон Велики “ в гр. Провадия, където госпожа Иванова е преподавател по професионална подготовка, също посрещна първия образователен ден с доста страсти и неспокойствие. Срокът на образование на бъдещите експерти е 4-годишен с банкет след 8 клас. Учениците се образоват по следните специалности: хотелиер, ресторантьор и екскурзовод.

Както всяка година имаше доста цветя, родители и посетители, един същински празник на устрема към професионални познания и умения.

„ На всички възпитаници и на своите сътрудници поисквам сполучлива образователна година и дано ученето и заниманието да бъдат неразделни! Това стои в основата на солидната подготовка на всеки един гимназист. Ученето би трябвало да притегля, да забавлява, да увлича и това лавинообразно води до блян за повече познания и респективно до огромни професионални триумфи. И не на последно място бих желала да подчертая, че сега в страната ни има „ апетит “ за тъкмо тези специалности и аз съм сигурна във вашата сполучлива реализация след дипломирането. Още един път цветущ празник и безоблачни дни по пътя към познанието. Успех! ", сподели в приветствието си Светлана Иванова-Председател на районната организация на Съюз на демократичните сили във варненския регион Младост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР