Професионалната гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“ в Русе

...
Професионалната гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“ в Русе
Коментари Харесай

Русенски ученици ще защитават свои идеи на Международния панаир в Пловдив

Професионалната гимназия по стопанска система и ръководство „ Елиас Канети “ в Русе ще взе участие от 17 до 19 април, в ТФ ФЕСТ 2019 ХХII Панаир на образователните предприятия „ Млад бизнесмен “, в границите на Международен панаир – Пловдив.
Средношколците ще се показват с 4 предприятия. Това са УП „ Дунавско село “ ООД, с началник Десислава Игнатова – преподавател, УП „ Соларис 13 “ ООД, с началник Румяна Ценева – старши преподавател, УП „ Еко хостинг “ ООД, с началник Росица Мицова – старши преподавател и УП „ Ла Канго “ ООД, с началник Блажена Абаджиева – старши преподавател. Всички са преподаватели по стопански дисциплини. Билетите за Пловдив завоюваха след учебния панаир на учебно-тренировъчните предприятия, провел се на 21 февруари 2019 година Там участваха 11 отбора от XI и XII клас със свои креативен хрумвания в областта на предприемачеството.
Представянето на бъдещите икономисти в Пловдив се реализира с поддръжката на МОН и Фондация „ Русе – град на свободния дух “.
ТФ ФЕСТ 2019 ХХII Панаир на образователните предприятия „ Млад бизнесмен “ е важен интернационален конгрес, на който се изявяват възпитаници, само че и притегля вниманието на одобрени и прохождащи бизнесмени към район Русе. Там се срещат начинаещите мениджъри - възпитаници от български и задгранични учебни заведения с одобрени предприемачи. Така се насърчава концепцията за развиване на българския бизнес по области, като се дава късмет на бъдещи ръководители и финансисти да потвърдят себе си.
Учебните предприятия са новаторска форма на образование, в която младите икономисти усъвършенстват умения на XXI век – генериране на бизнес хрумвания и управнически модели на държание, потребление на технологии, умеене за съдействие, водачество и разпоредителност, критическо и креативно мислене, вдишване на риск. Те са и мотивираща ролева игра, която е потребна за възпитаници, учители и донори. Бъдещите бизнесмени демонстрират креативния си капацитет и сполучливо съчетават знанията по общообразователна и професионална подготовка в на практика обстановки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР