Професионалната астроложка Каролин Фокнър твърди, че 20 февруари е най-добрият

...
Професионалната астроложка Каролин Фокнър твърди, че 20 февруари е най-добрият
Коментари Харесай

Ето кой е най-добрият ден за сватба

Професионалната астроложка Каролин Фокнър твърди, че 20 февруари е най-хубавият ден за женитба през 2020 година поради съчетанието на нумерологията с подреждането на планетите, заяви в. „ Дейли мейл “.

В нумерологията двойката значи решителност и мощ, а в астрологията цифрата две е подчинено на Венера - богинята на любовта и хубостта. На 20 февруари 2020 година Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Това значи „ мощно обвързване, прочувствена непоклатимост и осъществяване на заветен съюз “, съобщи БНР.

Комбинацията от Водолей и Юпитер се появява за първи път от 60-те години на предишния век. Според Каролин Фокнър 2020 година е година за продължение напред. „ Сатурн е в присъщия му знак Козирог от 2017 година, което ни караше да преразглеждаме аспекти от живота си, изискващи доста старания, и да влагаме сила единствено в хора и задължения, които са в синхрон с най-дълбоката ни природа, или душата ни, в случай че предпочитате - сподели Каролин Фокнър. - Сатурн минава в идеалистичния и прогресивен знак Водолей през 2020 година, където ще е и Юпитер. Комбинацията се появява за първи път от 60-те години на предишния век, които бяха време на обич, тъждество и независимост, независимост да обичаш “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР