Професионална гимназия по земеделие в гр. Търговище става общинска собственост.

...
Професионална гимназия по земеделие в гр. Търговище става общинска собственост.
Коментари Харесай

Правителството се разпореди с имоти

Професионална гимназия по земеделие в гр. Търговище става общинска благосъстоятелност. Досега гимназията е била обществена държавна благосъстоятелност, ръководена от Министерството на земеделието, храните и горите като неин принципал. Учебното заведение е с отпаднала за ведомството нужда, защото е оповестено за общинско учебно заведение.

Правителството разгласи парцел, ръководен от Национална компания „ Железопътна инфраструктура “, от обществена държавна благосъстоятелност за частна държавна благосъстоятелност. Теренът, намиращ се в с. Чепинци, Столична община, регион „ Нови Искър “, е с повърхност 23 589 кв. м. и няма функционално и софтуерно значение за сигурността и реализирането на железопътните транспорти. В него няма обекти на железопътната инфраструктура. Това оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Община Варна получава безплатно държавни парцели. Te се намират в гр. Варна, ул. "Струга " № 111 и съставляват три здания с обща повърхност от 574 кв. м. Необходими са на общината по отношение на реализирането на публично значимия план на локалната власт за създаване на бул. „ Васил Левски “ в сектора от ул. „ Подвие “ до ул. „ Девня “. Предоставянето на парцелите ще спомогне за облекчаване на публични потребности и реализиране на действия от локално значение.

Министерството на правораздаването получи парцел за потребностите на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “. Имотът се намира в гр. Лом, площад „ Свобода “ № 8, и съставлява помещение с повърхност 21.08 кв. м, ситуирано на третия етаж в триетажна солидна постройка. То ще се употребява за потребностите на пробационна работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР