Професионална гимназия по облекло Недка Иван Лазарова“ - Русе получи

...
Професионална гимназия по облекло Недка Иван Лазарова“ - Русе получи
Коментари Харесай

Русенска професионална гимназия получи приз на национален форум

Професионална гимназия по облекло „ Недка Иван Лазарова “ - Русе получи диплом за отличие в номинациите за годишните награди „ Прокултура 2019 “ в категория „ Училище “.
Призът бе връчен през вчерашния ден на VII национална конференция „ Достъп на младежите до просвета: ролята на фестивалите по изкуствата “. Наградата е самопризнание за интереса, ентусиазма и съпричастността на учебното заведение към развиването на достъпа на младежите до просвета. Основната цел на уредниците - Българска асоциация на работодателите в региона на културата (БАРОК) е да насърчи национално виновен разговор за основаване на удобна, насърчаваща и подкрепяща среда за приобщаването на младежите към просвета в България.

Професионална гимназия по облекло „ Недка Иван Лазарова “ - Русе получи оценка за начинания в границите на план „ Истории по действителни случаи “ на фондация „ Русе - град на свободния дух ", както и за годишните си участия в Младежкото ЕКСПО, проведено обичайно от районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “.
„ Докосването на възпитаниците ни до историята и до света на изкуството и културата утвърждава учебното заведение като привлекателен център, като дейно просветително пространство със споделени полезности и хрумвания “, декларира инж. Диана Иванова, шеф на гимназията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР