Професионалистът от Танци със звездите Саша Фарбър казва, че бившата

...
Професионалистът от Танци със звездите Саша Фарбър казва, че бившата
Коментари Харесай

Партньорът „DWTS“ на Мери Лу Ретън споделя актуална информация за нейното здраве

Професионалистът от " Танци със звездите " Саша Фарбър споделя, че някогашната му партньорка в танците, пенсионираната олимпийска състезателка Мери Лу Ретън, се " бори " за здравето си.

По-рано тази седмица дъщерята на Ретън Маккена Кели разгласява в Instagram, че майка й се „ бори за живота си “ заради „ доста рядка форма на пневмония “.

Кели помоли за молебствия и дарения, с цел да компенсира медицинските сметки на майка си в обявата.

Фарбер, който си партнира с Ретън по време на сезон 27 на „ DWTS “ inn 2018, сподели пред „ Entertainment Tonight “, че е приказвал с нея.

„ Днес приказвах с нея и тя се кара “, сподели Фарбър, който този сезон се състезава в шоуто с актрисата Алисън Ханиган. „ Тя някак желае да се откаже, само че аз й адресирам видеоклипове по какъв начин танцува и й споделям: „ Има единствено една Мери Лу Ретън. Имате това! “

Саша Фарбър и Мери Лу Ретън. Саша Фарбер и Мери Лу Ретън. Лу Роко/Общо развлекателно наличие на Дисни/Гети изображения

Танцьорката сподели, че Ретън е желала да се срещне с него преди няколко седмици, когато е била в Лос Анджелис, само че той е бил прекомерно ангажиран с подготовки.

Той изрази убеденост, че тя ще победи заболяването си.

„ Тя е войник. Тя ще бъде страхотна ", сподели той. „ Познавам я доста добре. И тя ми е като семейство и е войник... тя е мощна. Тя е мощна.

Кели разгласява записка в профила си в Instagram в сряда, в която благодари на хората за тяхната поддръжка.

„ Моите сестри Скайла, Шайла Ема и аз бихме желали да благодарим на всички за изливането на обич и поддръжка към нашата майка, се споделя в бележката. „ Мама е в интензивно поделение и продължава да се бори. Тя получава невероятни медицински грижи! Благодаря на всички лекари и медицински сестри! Молим за продължаващи молебствия и позитивни мисли за нашата майка. ”

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР