Професиите на бъдещето се променят все повече. Днешните деца могат

...
Професиите на бъдещето се променят все повече. Днешните деца могат
Коментари Харесай

Тазгодишният Базар на професиите ще обедини нови и класически професии

Професиите на бъдещето се трансформират от ден на ден. Днешните деца могат да избират специалности като VR дизайнер, инфлуенсър, блокчейн експерт, специалист по киберсигурност и нововъведения и така нататък Въпреки това обаче към момента можеш да чуеш младежи, които избират класическа кариера като доктор, юрист или публицист.

Вземането на решение за професионалната реализация и развиване става все по-трудно. Четвъртият Базар на специалностите, проведен от Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации, оказва помощ на децата и младежите точно в този сложен избор.

На 23 и 24 ноември в зала " Джон Атанасов " в " София тех парк " гостите на събитието ще се срещнат от близко с новите специалности и провокациите на специалностите. Те ще бъдат показани за две възрастови групи деца - интерактивни щандове (8-12 години) и лекции (12+ години).

Децата ще могат да посетят щандовете, където посредством интерактивни демонстрации и изобретателни работилници ще видят същината на специалности като химик, геолог, фармацевт, програмист, газов инженер, академик биолог, експерт киберзащита, инженер по електроника, радио- и ефирен публицист и даже пожарникар.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР