Проф. Йонко Мермерски е обсъдил с бизнесмена и депутат Веселин

...
Проф. Йонко Мермерски е обсъдил с бизнесмена и депутат Веселин
Коментари Харесай

Проф. Мермерски ще прави бизнес с Марешки

Проф. Йонко Мермерски е разискал с предприемача и народен представител Веселин Марешки своята патентована добавка, която понижава въглеродните излъчвания в горивото. След диалога, двамата са решили да опитат да основат ново еко-гориво.

Това стана ясно в предаването "Беновска пита " по Канал 3, където двамата бяха посетители.

Политикът-бизнесмен би трябвало да пази и българското, беше позицията на Веселин Марешки. Заместник ръководителят на Народно събрание означи, че сериозните предприемачи приветстват влизането на бизнеса в политиката, само че малко от тях искад да се забъркат.

Дали ще се кандидатира за президент, ще реши след парламентарните избори. Много огромна е съпротивата против съумели и самостоятелни хора. Според него системата не разрешава такива хора да съумеят.

"Бизнесмените са прагматици и не търсят конфронтация. Те търсят резултати в къси периоди. Румен Радев е сложено лице на Българска социалистическа партия и заради тази причина мандатът му е изпразнен от наличие. Българска социалистическа партия е огромният камшик на нашия либерален преход. ", сподели още Веселин Марешки.

Прди време проф. Мермерски беше нарекъл Веселин Марешки "българския Доналд Тръмп. " Според него е потребно присъединяване на предприемачи в политиката със своето име, а не посредством лобизъм. "В България, единствен подобен образец е Веселин Марешки. ", сподели още веднъж Йонко Мермерски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР