Проф. Пламен Моллов, който вчера не се яви на изслушване

...
Проф. Пламен Моллов, който вчера не се яви на изслушване
Коментари Харесай

Проф. Пламен Моллов: Не съм носил пари на Христо Даскалов

Проф. Пламен Моллов, който през вчерашния ден не се яви на чуване пред антикорупционната комисия в Народното събрание, съобщи, че не е носил пари на шефа на БАБХ проф. Христо Даскалов.

Среща сред двамата е имало, само че съгласно Моллов задачата му е била да провежда образования за чиновниците на БАБХ, чийто изпълнителен шеф е проф. доктор Даскалов.

" Не съм слушал целия запис и не ме интересува ", добави той в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

И не пожела да разяснява повече, тъй като съобщи, че би трябвало да съблюдава тайната на досъдебното произвеждане.

Припомняме, че предишния петък изтече запис, за който се твърдеше, че е от изработен опит да се подкупи шефът на Българската организация по храните. Автентичността му беше доказана от единия от участниците в него - шефът на организацията Христо Даскалов.

Лицето, за което се твърдеше, че е вторият участник в записа, е проф. Пламен Моллов, някогашен шеф на БАБХ.

В ефира Моллов сподели, че обвиняванията, които се натрупаха към името му тези дни, са мощно пресилени и несправедливи. Той ги характеризира като " опит за политическа и обществена дискредитация, която цели да отклони вниманието от множеството рецесии в страната... "

По отношение на това, че Стефан Янев се разграничи от Моллов като съучредител на неговата партия, професорът разяснява единствено: " Важно е само партията да бъде сполучлива ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР