Проф.Николай Габровски няма да успее да изреже туморите в родната

...
Проф.Николай Габровски няма да успее да изреже туморите в родната
Коментари Харесай

Политологът Калоян Методиев: Днес имаме историческо признание на Румен Радев, че миналата година той е създал ПП

Проф.Николай Габровски няма да успее да изреже туморите в родната политика, явно ГЕРБ няма да събере много поддръжка за реализирането на първия мандат. Това сподели в предаването " Това е България “ на Радио " Фокус “  политологът Калоян Методиев. По думите му, този ход е част от опитите на ГЕРБ да излезе от изолираност. Ситуацията в България е непредвидима, само че този опит въпреки всичко е поръчка, че се търси надпартиен човек и консенсусна фигура, сподели още Методиев. Очевидно е, че Борисов търси разновидности.

По думите на политолога, асоциацията на Борисов от през вчерашния ден с Меси е била ловка маневра да се отклони вниманието от действителната кандидатура през днешния ден.

Калоян Методиев сподели още, че разклащането на партийната система у нас се дължи на политическия инженеринг на президентската институция, която работи поредно и методично за създаване на политически проекти и унищожаването им. " Днес имаме историческо признание на Румен Радев, че предходната година, по същото време, е създал политическата партия " Продължаваме промяната ". Според политолога, не може действащ президент да си прави политическа партия. И той трябва да отговори дали е ползвал олигарси и нарушил ли е правилото на над партийност на институцията, която съставлява. Факт са продължаващите старания на настоящия президент да се тласка страната и политическата система в перманентна рецесия и да се употребява властта посредством служебни кабинети, войната на президента е реалност. Тази централизация на власт е изключително опасна за страната ни, счита политологът Калоян Методиев. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР