Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две

...
Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две
Коментари Харесай

Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип!

Проф. Мермерски дава гаранция на 200 % за тези две предписания срещу грип!
Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават от ден на ден. Както от дълго време е ясно, антибиотиците не оказват помощ. А, с цел да получим единствените читави медикаменти от джипито, би трябвало да го посетим още в първите часове на болестта. Иначе те също стопират да работят.

Проф. Мермерски обаче от години е почнал война с вирусите и грипа и от дълго време е съумял да ги надвие. Самият той не е боледувал от доста години, което е най-хубавата гаранция за силата на рецептите му.

Всъщност това не са негови предписания, а  лекове от природата.  Които той е проучил, събрал и употребява по най-хубавия и рационален метод. Първата му рецепта срещу грип е ударна за организма и му набира голям брой защитни сили.

Тя се явява като непробиваем щит даже по време на зараза, само че е належащо да се стартира допустимо най-бързо. Особено в случай че работите и се движите повече измежду хора.

“Вземете си 300 грама джинджифил – настърган, един настърган лимон и 400 грама същински мед. Смесете ги хубаво и ги разбъркайте в буркан. От тях всеки ден приемайте по две-три лъжички. По всяко време, само че изключително добре е да започнете с една заран на гладно ”, изяснява Мермерски.

Втората му рецепта срещу грип е да поставите 40-ина капки от 30-процентова прополисова смес в чаша с топла вода или с мляко. Изпивате ги и след това не ядете нищо към 30 минути. Това се прави през два часа, с цел да бъде ударен приемът и доста по-ефективен.

Проф. Мермерски дава и още един безвъзмезден съвет. В мига, в който почувствате, че имате хрема, натопете една съчка с памук още веднъж в клеева смес от 30 %.

След това намажете с нея вътрешността на ноздрите си и ще видите, че от хремата няма да има диря. При това не след час, а единствено след минути. Няма по-силни и ефикасни национални медикаменти от посочените, твърди специалистът. А който не има вяра, то си е за него – всеки има правото на избор.

Източник:  bg7

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР