Проф. Константин Коротков е изследвал състоянието смърт в продължение на

...
Проф. Константин Коротков е изследвал състоянието смърт в продължение на
Коментари Харесай

Шокиращо: Ето какво се случва с душата на мъртвите 3 дни след смъртта им!

Проф. Константин Коротков е изследвал положението гибел в продължение на десетилетия. В книгата си „ Светлина след живота “ ученият разказва резултатите от обстоен разбор на момента на гибелта, когато сърцето стопира, а душата напуща тялото.

Изводите руснакът прави след многогодишни проучвания на енергийната интензивност на индивида в продължение на няколко дни след края.

Той е измежду най-популярните в света експерти на „ Ефекта на Кирлиан “. Това е газоразрядно лъчение на тъканите на човешкия организъм, известно като аура, свидетелстващо за съществуването на по-фини енергийни тела.

Шокиращо е какво се случва с труповете години след гибелта на човек

Физикът потвърждава, че благодарение на кирлиановата снимка е допустимо да се дефинира дали индивидът е умрял от естествена или насилствена гибел.

Според проф. Коротков същността на излъчването на тялото след гибелта, изменяща се в продължение на няколко денонощия, може да се пояснява като величие на душата. Изследванията демонстрират, че аурата на мъртвото тяло в първите дни след гибелта е същата както и аурата на живото.

В организма обаче настъпват разнообразни процеси, които подсказват, че душата може да напуща материята, да съществува отвън нея, да вижда други светове, а по-късно да се завръща още веднъж в тялото (предишното или ново) и да продължава земното си битие.

„ С екипа ми предполагахме, че излъчването на мъртвото тяло напълно очевидно ще се разграничава от излъчването на живото “, споделя проф. Коротков и добавя: „ Опасявахме се дали ще можем да го фиксираме добре. Но още първите опити демонстрираха, че няма кардинални разлики сред газоразрядното зарево на живите и на мъртвите.

Оказа се, че има разнообразни видове аура и че след известно време един тип минава в различен. Интензивността на излъчването при мъртвите понижава, само че не пада до нулата, а до някаква стационарна големина. Получените данни надскочиха упованията ни “.

Жестоката истина: Какво се случва с тялото след гибелта

Резултатите от опита удостоверяват вярата в задгробния живот. Възглед, споделян от множеството религии, само че към момента недопустим за науката.

Какво се случва с душата
Душата минава гладко от едното положение в другото, настояват от екипа на Коротков. Анализът на данните им посочил, че душата напуща тялото по друг метод според от вида гибел: спокойна, непредвидена или мъчителна, прецизира в. Труд.

„ Всички опити потвърдиха, че отделянето на астралното тяло, на душата, от физическото тяло настава сред първия и третия ден “, споделя физикът и добавя: „ Това става в часовете към среднощ “.

Гибелта не е изгубване, а преход в друга форма
За първи път откривателят се сблъсква със гибелта, когато е 21-годишен. Тогава при скално катерене пред очите му умират двама младежи. След този случай той стартира да учи физика, медицина, източни философии.

Опитва се да отговори на въпроса цялостен край ли е гибелта? Отговорът на науката е „ да “, а на източния мироглед – напълно друг.

Будистите имат вяра в безсмъртието на душата и в способността й да се преражда. Коротков оформя собствен мироглед, който дефинира като философия на оптимистичния предразсъдък.

Според него животът ни е свързан от Бога, само че зависи и от персоналния ни избор. Ето за какво всичко, което ни се случва, би трябвало да възприемаме като част от необятния Космос.

Във Вселената всичко се ражда, развива, живее, след това вехне и умира. Гибелта не значи изгубване, а преход в друга форма.

„ В този смисъл няма гибел “, акцентира ученият, а кръговрат – безконечен танц на превръщания и метаморфози. „ Затова дано бъдем оптимисти и имаме забавен живот в този свят, както и в продължението му в идващия “, поучава ученият.

Защо боли, когато почине непосредствен?
Когато умира обичано създание, имаме възприятието, че с него умира и нещо у нас. Защо боли от тази разлъка?

„ Хората са свързани между тях посредством астралните си тела “, изяснява американският психиатър доктор Реймънд Мууди, прочут откривател на живота след гибелта (автор на „ Живот след живота “).

„ Всички страсти, мисли, фантазии, копнежи, които излъчваме към даден човек и той по отношение на нас, остават в нашето и в неговото астрално поле и се преплитат. Когато настане физическата гибел, този продан на сили прекъсва и страда както душата на живия, по този начин и на мъртвия. Колкото по-силни са били прочувствените връзки, толкоз по-трудно душите се успокояват и привикват с раздялата – с хроничния апетит от силата на обичания човек “, прецизира той.

В опитите на доктор Мууди стотици хора описват какво са претърпели в гранични положения сред живота и гибелта по време на злополука, потрес, медитация. Те разказват изумително сходни неща: бял тунел и ярка светлина, близки покойници, които идват да ги посрещнат, възприятие за самодоволство, покой и глас, който споделя: „ Върни се в тялото си – още няма място за теб тук “.

Сложиха камера при труп, фрагментите потресоха всички ВИДЕО

Знаци на приближаващия край
Във всички столетия хората са знаели за съществуването на поличби за приближаващата гибел. Приготвяйки се за поход, пълководецът е привиквал жреците си и те гадаели по вътрешността на животни, по пепелта от свещения огън, по разположението на звездите дали ще оцелее в борбата.

Предупредителният знак на гибелта можел да се прояви и като предусещане. Някои животни като котките и кучетата да вземем за пример са дарени със способността да усещат края на своите стопани.

Учени със злокобно изобретение: Ето какво сънуват хората малко преди да умрат

В езотериката има мироглед, че гибелта идва, когато човек е изчерпал избрания си от Бога предел от шанс и благополучие. Затова, когато интервалът на сполуки продължи прекомерно дълго, можем да чакаме неволя. Колкото по-ярък е животът на дадена персона, през колкото повече събития е минала и повече неща е съумяла да свърши, толкоз по-рано я отнася гибелта.

Смъртта не бърза – тя дава опция на индивида да извърши предопределената си орис, да доближи задачите си на земята и едвам тогава го прибира в своя нов свят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР