Проф. Христо Мермерски вече 65 години е отдаден на силата

...
Проф. Христо Мермерски вече 65 години е отдаден на силата
Коментари Харесай

Златна рецепта на проф. Мермерски: Как да вдигнем имунитета си с пшеница

Проф. Христо Мермерски към този момент 65 години е предан на силата на здравословното хранене и лекуване благодарение на естествените блага. Според него в основата на всички заболявания е имунната система. Тя има задачата да ни пази от всички външни отрицателни офанзиви. Имунната система има няколко положения. Или е с прекомерно едва деяние, или е в добра форма, или пък е свръхактивна до степен, че атакува личния си организъм. В резултат се развиват автоимунните болести, които са камшик за актуалния човек. Добрият имунитет подсигурява здрав организъм, безапелационен е професорът и дава своите скъпи препоръки, създадени в годините, с които да повишим имунитета си тъкмо преди най-опасните месеци, когато вирусите се популяризират с по-бързи темпове.

„ 400 грама негрухана пшеница се заливат с вода за 12 часа. Отцежда се и се разстила върху парче плат за 24 часа. За това време тя ще покълне. Смилат се 5 лимона с кората. Изцежда се сокът на други 10. Смилат се 12 глави чесън и 400 грама пресни орехи. Покълналата пшеница, лимоновият сок и смлените артикули се прибавят към 1 кг мед. От тази примес се одобряват по 2 с. л. всяка заран на гладно “, поучава проф. Мермерски, като изяснява, че лекът стига за нескончаем интервал от време.

Ако пък имате прекомерно съществени проблеми с имунитета, той предлага друга рецепта, която обаче изисква повече старания и е по-трудна за осъществяване. „ В една кофичка кисело мляко се прибавят 1 с. л. мед, 1 ч. л. ябълков пектин, 1/2 ч. л. канела на прахуляк и всичко се обърква добре. Прибавят се 20 капки спиртен разтвор на прополис и малко начукани на едро орехи. От тази примес се хапва през целия ден. Добре е, в случай че можете да издържите най-малко три дни единствено на тази храна и вероятно някой плод. За да е по-засищаща сместа, от вечерта можете да объркате в млякото малко овесени ядки да набъбнат “, изяснява проф. Мермерски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР