Проф. д-р Петър Петров, д.м.н., е председател на Националния съюз

...
Проф. д-р Петър Петров, д.м.н., е председател на Националния съюз
Коментари Харесай

Светило в медицината разкри как може да се заразим с папилома вирус

Проф. доктор Петър Петров, д.м.н., е ръководител на Националния съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ. Понастоящем проф. Петров е шеф на гинекологичното поделение в частна болница в Пазарджик и шеф на “МЦ-Хисаря”.

11 мита за папилома вирус, на които не би трябвало да вярвате

Ръководител е на Катедрата по здравен мениджмънт към Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите - “ВУАРР-Пловдив”. Защитил е две докторски дисертации - в региона на гинекологията и в областта на публичното здраве, и здравния мениджмънт.

От 2009 година е определен за ръководител на Националния съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ. В момента в организацията членуват над 250 акушер-гинеколози от цялата страна. Проф. Петър Петров има над 150 научни изявления във водещи наши и интернационалните медицински издания. Автор е и на 16 монографии.

От 20 до 22 септември, т.г. се организира 12-та Национална конференция на акушер-гинеколозите от доболничната помощ у нас, проведена от Националния съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ. Повече от 150 експерти са се присъединили в авторитетния конгрес, като един от акцентите в работата на конференцията е бил следенето на естествена и проблематична бременност, и опциите за ранно разкриване на аномалии.

Как може да се заразим с папилома вирус четете в най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР