Проф. д-р Паскал Желязков, д.в.м, е новият изпълнителен директор на

...
Проф. д-р Паскал Желязков, д.в.м, е новият изпълнителен директор на
Коментари Харесай

БАБХ с нов шеф: Проф. Паскал Желязков смени Дамян Илиев

Проф. доктор Паскал Желязков, д.в.м, е новият изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните, оповестиха от организацията. Заеманата от него позиция досега е шеф на Национален диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт "Проф. Д-р Г. Павлов ".
Проф. Желязков има дълготраен опит като началник на структури с научноизследователска, диагностична и аналитична активност.
Бил е шеф отдел в Център за оценка на риска, шеф на Национална научноизследователска станция по ловно стопанство, биология и заболявания по дивеча, както и зам.-генерален шеф в Национална ветеринарномедицинска работа.
Има над 90 научни изявления и научни отчети. По обучение е ветеринарен доктор, приключил е Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина гр. Стара Загора. Владее британски и съветски език.
Назначен е и нов заместник-изпълнителен шеф доктор Марияна Шумова, която все още извършва длъжността шеф отдел в дирекция "Граничен надзор ". Д-р Шумова е изпълнявала и длъжността шеф на Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково. Тя ще заеме позицията на доцент доктор Тодорка Янковска-Стефанова, д.в.м.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР