Проф.д-р Иво Петров, световноизвестният кардиолог и Мъж на годината, ще

...
Проф.д-р Иво Петров, световноизвестният кардиолог и Мъж на годината, ще
Коментари Харесай

Мъжът на годината и хирург №1 у нас в отбора на Фандъкова

Проф.д-р Иво Петров, световноизвестният кардиолог и Мъж на годината, ще бъде подгласник на Йорданка Фандъкова в листата на ГЕРБ за общинските избори, научи 19 минути. Хирург номер 1 в България и кметът се появиха дружно в Първата градска болница. Съвсем съгласно названието си, наскоро тя стана първата общинска болница у нас, която е и университетска.

А това е самопризнание за 10 години вложения в хора и техника от страна на кмета и общината. Фактите сочат, че единствено за последния мандат Столичната община е вложила над 55 млн.лв. в опазването на здравето. Тя мощно поддържа лечебните заведения в милионния град, на които парите от Здравната каса най-меко казано не доближават и биха спрели да съществуват без инжекцията от кмета. Още по-малко пък биха били вероятни акциите за безвъзмездни прегледи, които избавиха доста хора с начални стадии на рак и други тежки болести, а те още веднъж са концепция и реализация на Фандъкова.

„ Първа градска е образец за това, което се прави и е нещо извънредно удобно за пациентите”, сподели професорът.

Проф. Петров показа, че от години има хрумвания за развиването на опазването на здравето и неговата рационализация. „ Отдавна на мен и на моите сътрудници ни е фантазия за въвеждането на модерните електронни методики и електронната персонална здравна карта. С усилието на Столичната община това може да се постигне”, безапелационен е бъдещият общински консултант от ГЕРБ. Петров е избавил хиляди животи посредством инвазивната кардиология и по тази причина бе приет за Мъж на годината 2018 година Тоъ е прочут като модернист в работата си.

Преди него Фандъкова показа различен член на новия си екип – проектант Ивайло Петков. С него пък беше предходния ден на ревизия на градежа на детска градина в Курило. Той е учител в Универистета по архитектуа, строителство и геодезия. По-интересното е, че е представител на мощно опозиционната към общинската администрация Група Град.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР