Проф. д-р Ердал Карайоз е специалист по лечение със стволови

...
Проф. д-р Ердал Карайоз е специалист по лечение със стволови
Коментари Харесай

На 17 юли 2019 г. проф. д-р Ердал Карайоз, специалист по лечение със стволови клетки, ще проведе безплатни консултации в София

Проф. доктор Ердал Карайоз е експерт по лекуване със стволови кафези от високотехнологичната болница " Лив Хоспитал " в Турция и ще съветва гратис пациенти от България на 17 юли 2019 година Специалистът ще гостува у нас по покана на Здравен информативен център " Медикъл Караджъ ", в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.
Кой е проф. доктор Ердал Карайоз?
Проф. доктор Ердал Карайозе един от пионерите в използването на новаторски способи за лекуване със стволови кафези. Той е създател и повече от 10 години управлява Изследователския център за стволови кафези и генна терапия към Университета " Коджаели " в Турция. В момента оглавява първия в света Център за регенеративна медицина и стволови кафези, отворил порти в частна болница " Лив Хоспитал ". За проучванията си в региона на терапиите със стволови кафези и генното инженерство е притежател на 36 национални и интернационалните награди.
Стволовите кафези " ремонтират " тялото
В човешкото тяло има стотици типове кафези. Стволовите кафези са първичните – тези, които при подобаващи условия могат да се преобразуват във всички видове кафези. С тяхна помощ нездрави тъкани могат да се възобновят или да регенерират, и това е една от най-интригуващите области в актуалната медицина.
В " Лив Хоспитал " употребяват кафези, извлечени от лична тъкан на пациента и обработени по характерен метод, с цел да реализират медицински и естетични резултати, които не са вероятни с други принадлежности на обичайна медицина. Екип под управлението на проф. доктор Ердал Карайоз работи върху използването на клетъчни лечения при пациенти с разнообразни диагнози, и най-много в региона на ортопедията, мозъчната хирургия, пластичната хирургия и дерматологията. С тях е допустимо да вземем за пример да се възвърне нарушено кръвоснабдяване на крайниците. При така наречен диабетно ходило, от което страдат към 25% от диабетиците и към 8% от тях са застрашени от ампутация, регенеративната клетъчна терапия е доста по-щадяща за пациентите. При болест на Бюргер, която визира периферните съдове, с трансплантация на стволови кафези се усъвършенства качеството на живот и в значително случаи се предотвратява премахване на крака.
Положителният резултат на стволовите кафези е потвърден и при ортопедични проблеми, за възобновяване на стави и хрущяли, при гръбначни проблеми и спортни контузии.
В редица други медицински области стволовите кафези дават обещаващи резултати на пробно равнище. В " Лив Хоспитал " тестват потреблението им при пациенти с хронични белодробни болести и регистрират положителни резултати. Значителен прогрес се следи и при деца с церебрална парализа и мускулна недъгавост – при някои от тях се предотвратява напредването на болестта, а при други е налице и осезаемо усъвършенстване в положението им.
Стволови кафези и естетична медицина
Стволовите кафези дават отличен и натурален резултат за понижаване следите от възрастта или така наречен антиейджинг. Това става на три стадия: първо, благодарение на биопсия или липосукция се извлича мастна тъкан от пациента. След това от нея се извличат и обработват кафези, които най-после се инжектират назад за подмладяване на засегнатия сектор.
Подобен способ се употребява и за изтриване на белези, изгаряния и пострадвания по кожата, като се заобикаля риска от алергична реакция и се реализира оптимално натурален резултат.
С помощта регенеративни техники е допустима и реорганизация на гърдата след отстраняването й, да вземем за пример при пациентки с рак на млечната жлеза.
Желаещите да се възползват от безплатните съвещания с проф. доктор Ердан Карайоз на 17 юли 2019г. би трябвало да си запишат авансово час на телефоните на здравен информативен център " Медикъл Караджъ " – 0879 977 401или 0879 977 402, както и да дават на място всички медицински документи, с които разполагат досега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР