Проф. д-р Христо Минков Мермерски /доктор по .......... / е написал 13

...
Проф. д-р Христо Минков Мермерски /доктор по .......... / е написал 13
Коментари Харесай

11 съвета от проф. Мермерски за здраве

Проф. д-р  Христо Минков Мермерски  /доктор по.......... / е написал 13 книги в региона на целебното и здравословно хранене, националната медицина и естествената медицина. В съавторство със сина си доктор Йонко Христов Мермерски (доктор по химия, а не по медицина, както постоянно се бърка) е издал 13 книги в региона на лечебните качества на над 200 храни и билки. Работи в региона на естествената и националната медицина от 1957 година.

Представяме ви нколко от здравословните препоръки на проф. Мермерски, подобаващи за всеки ден.

 

Хранете се с елементарна, натурална храна,  като плодовете и зеленчуците би трябвало да

заемат 40-60% от храната. Те унищожават канцерогените в началната фаза на развиването им.

Проявете сдържаност в храненето и дъвчете постепенно.  Откажете се от мазните, солените, рафинираните артикули, защото те форсират процеси като атеросклероза и стареене.

Предпочитайте картофи вместо самун.  Те пречистват кръвта и унищожават киселините, работят срещу язви, гастрит и подкрепят смилането на храната. Печените картофи с обвивката предотвратяват разновидността на клетките, водеща до рак. Помагат при високо кръвно налягане, имат антивирусно деяние. Съдържат витамин С и скорбяла.

Пийте колкото се може повече течности,  особено размразена вода. Кислородът в нея е с 3 единици повече, което е по-добре за организма.

 

Бъдете в центъра на събитията , протичащи се към вас и в света. Така ще се поддържате в тонус. Не спестявайте от съня си, само че и не прекарвайте цялата заран в леглото.

Тренирайте паметта си  с ежедневно четене и писане.

Всеки ден минавайте 10 км пешком  или правете физически извършения, тъй като при ускорено дишане ще изхвърлите въглеродния двуокис от алвеолите. Упражненията ще ви освободят от напрежението и напрежението, което сте натрупали по мускулите и мозъка. Тялото ще стане по-еластично, ще имате лекост и ще спите добре.

Излизайте един път седмично в планината , където средата е стерилна, без болестотворни организми и с доста О2 в безусловно чистия му тип.

Пийте настойка от шипка.  Няма различен артикул, който да съдържа толкоз витамин С, колкото шипката.

Не спорете яростно , тъй като това унищожава нервните ви кафези, които не се възвръщат.

Смейте се и се радвайте на живота.  Изпитвайте удоволствието на секса и в никакъв случай не казвайте, че остарявате.

 

mila.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР