Проф. Анастас Герджиков е човек на консенсуса, човек на позицията,

...
Проф. Анастас Герджиков е човек на консенсуса, човек на позицията,
Коментари Харесай

Проф. Владимир Атанасов за проф. Герджиков: Той не е параван, а личност - това е кандидатура на надеждата и ентусиазма

Проф. Анастас Герджиков е човек на консенсуса, човек на позицията, човек на задачата, а най-високата задача на обществото е образованието. Това съобщи пред БНР проф. Владимир Атанасов, член на Инициативния комитет, който издига проф. Анастас Герджиков за президент.

" Трябва да прибавим страстта, сантимента, и вярата, която изпитваме от тази кандидатура ", сподели още той и добави: " Това е една на и ентусиазма. "

" Проф. Герджиков не е заслон, той е персона, която взе участие в мажоритарен избор. Много негови сътрудници ще го поддържат, тъкмо тъй като не е заслон ", безапелационен е Владимир Атанасов.
свързани новини63635преди 14 часа25355на 03.10.2021
Проф. Герджиков е мой избор за зам.-министър и аз го предложих на Симеон Сакскобургготски. Тогава Национална движение „Симеон Втори" не беше още партия, а Движение за права и свободи, както и Българска социалистическа партия бяха наши съдружни сътрудници. " Проф. Герджиков е мой избор и аз поемам цялата виновност за това ", сподели още той.

" Не бих се изненадал, в случай че Движение за права и свободи и ГЕРБ поддържат една и съща кандидатура. Те не губят своя политически образ, те не престават да бъдат обособени политически субекти, само че са се обединили в нещо доста значимо - концепцията за същинското обединяване на нацията ", отсече проф. Атанас.

" Истинската подготовка на кандидатурата на проф. Герджиков занапред следва. Следващите 40 дни са доста значими ", продължи професорът, който е част от Инициативния комитет, който издига проф. Анастас Герджиков за президент.
свързани новини148555преди 20 часа
По думите му проф. Герджиков и актуалният президент се познават доста добре.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР